STIRI Liga 2 CADOU DE SĂRBĂTORI

FOTO lsg93.orgFOTO lsg93.orgOțelul Galați – Rapid CFR Suceava 3-0(1-0)
Norii cenușii de deasupra clubului Oțelul, amplificați și de schimbările de ordin administrativ din ultima vreme, nu s-au reflectat în modul de desfășurare al ultimei partidei din acest an calendaristic. Doisprezece meciuri trecuseră de la ultima victorie a favoriților noștri, din etapa a 4-a, însă al 13-lea s-a dovedit a fi cu noroc. După ce fuseseră spulberați la Pojorâta în etapa precedentă, roș-alb-albaştrii au făcut un cadou frumos tuturor suporterilor chiar înainte de Sărbători, după ce au câștigat, scor 3-0, confruntarea cu Rapid CFR Suceava.


Doar vreo 300 de gălăţeni au găsit drumul spre stadion, într-o frumoasă zi de decembrie, perfectă pentru fotbal. Şi au avut ce vedea! Jocul a fost echilibrat în prima parte, cele două echipe blocându-și reciproc tentativele timide de atac. Abia în a doua parte a primei reprize s-a mai animat confruntarea. George Cîrjan a ratat cea mai mare ocazie a confruntării, după ce a rămas singur cu portarul, însă execuția sa a fost blocată de portar(25’). După încă trei minute, Robert Tătar a trimis un șut puternic, de la marginea careului, respins în corner de goalkeeperul advers.
Replica sucevenilor a venit în urma unui șut centrare trimis de Semeghin, Dorinel Grecu reușind să respingă cu dificultate(33’).
După o serie de șuturi blocate de suceveni, gazdele au reușit să deschidă scorul la una din ultimele acțiuni ale primei reprize. Antonio Sefer a executat un corner de pe partea stângă, Cîrjan s-a înălțat și a trimis frumos, cu capul, de la 5-6 metri(44’).
Partea secundă a început tot sub semnul echilibrului. Din păcate, brigada de arbitri a reușit să iasă în evidență mai mult decât era cazul. Dacă tușiera de la tribuna a două a ridicat eronat steagul, semnalizând poziții în afara jocului inexistente, centralul a fost cel care a “rupt” jocul. În minutul 65, acesta i-a acordat două cartonașe galbene la aceeași fază lui Ionuţ Codreanu, unul justificat, pentru fault, al doilea din exces de zel, după o îmbrânceală cu un adversar.
Profitând de omul în plus, sucevenii s-au aruncat cu toate forțele asupra careului nostru, însă doar Semeghin s-a apropiat de egalare, cu un șut puțin peste vinclu.
Pe contraatac, în minutul 79, Robert Ciurea a înscris cu o scăriță superbă, din unghi, după ce a profitat de ieșirea hazardată a portarului sucevean.
Imediat s-a restabilit și egalitatea numerică, un jucător sucevean fiind eliminat după o simulare în careu.
Cireașa de pe tortul victoriei a fost pusă de Ionuț Constantinescu, la ultima acțiune a confruntării. După o morișcă de pase în preajma careului mingea a ajuns la tânărul jucător “oțelar”, iar acesta a finalizat cu un șut puternic, sub transversală, de la marginea careului.
Urmează pauza de iarnă, care sperăm să aducă și schimbările necesare redresării situației clubului, atât în plan sportiv, cât și administrativ și financiar.

FC OŢELUL GALAŢI – RAPID CFR SUCEAVA 3-0 (1-0)
Liga 2 - Etapa 18
Stadion “Oțelul” Galați - Spectatori 300
Marcatori: Cîrjan (44’), Ciurea (79’), I.Constantinescu (90+2’)
Oţelul: Grecu – Marus, Cojoc, Asanache, Ciurea – Tătar, I.Codreanu – Stoian (46' Adăscăliţei), Sefer (70' Dajbog), Ed.Dumitru (63' I.Constantinescu) – Cîrjan. Antrenor Daniel Florea.
Rapid CFR: Hânţescu - Sfrijan, Sava (28’ Velescu; 59’ Gheorghiuciuc), Ferariu, Semeghin, Aeroaei, G. Apostol, Vrabie, Şvichi (6’ Jitaru), Ed. Sandu, M. Enciu. Antrenor: Bogdan Tudoreanu
Arbitri: Dan Botescu - Bogdan Duţă şi Alexandra Apostu – Lucian Ionaşcu.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 otzelarul » 05-12-2015 15:37

Sper sa fie un nou inceput pt acest club si sa reusim salvarea de la retrogradare in acest sezon :-)

PS : ce se intampla cu Murgoci de numai joaca ?

otzelarul

  •  
  •  

#2 Dregan » 05-12-2015 15:49

Citez pe otzelarul:
PS : ce se intampla cu Murgoci de numai joaca ?

:-? N-am idee. Era in tribuna

Dregan

  •  
  •  

#3 romeo » 05-12-2015 16:21

S-a vazut ca baietii au valoare, sucevenii nu sunt chiar atat de slabi pe cat o arata scorul!
Plecarea lui Munteanu a creat o stare pozitiva ..diferenta uriasa intre Vivi Stamate si Munteanu !Vivi prezent in gura tunelului si mereu cu indicatii pe baieti, un mare castig iar LSG 1993 il va sprijinii asa cum a facut-o si cu echipa!
Deja este o alta stare de spirit , Daniel Florea a dovedit ca poate fi antrenor de mare viitor, acum are nevoie de sprijin si Vivi stie ce inseamna!

romeo

  •  
  •  

#4 DanielT » 05-12-2015 19:01

Citez pe Dregan:
Citez pe otzelarul:
PS : ce se intampla cu Murgoci de numai joaca ?

:-? N-am idee. Era in tribuna

Murgoci nu mai vrea sa joace fără sa fie plătit și refuză chiar sa se antreneze.

DanielT

  •  
  •  

#5 jean404 » 05-12-2015 22:53

Sau am jucat noi azi foarte bine, ori cei de la CFR Suceava au jucat rau de tot. De departe acest meci este cel mai frumos din acest sezon pentru echipa noastra ! Cu toate ca echipa noastra arata un fotbal urit, dar mai luam drumul stadionului in weekend, altfel trecea ziua de sambata, acum cand stii ca vom vedea fotbal in Galati doar prin martie cam se pierde si dispozitia care mai era. Forta Otelul si sper sa revenim in primavara mult mai motivati si poate sa iesim si din impasul asta financiar si sportiv,

jean404

Login sau crează cont pentru a comenta              |