STIRI Liga 2 Căpitanul Cojoc se gândeşte să renunţe la fotbal

Samoel CojocSamoel CojocCăpitanul Samoel Cojoc a ajuns la limită din cauza gravei situaţii financiare în care se află Oţelul de prea mult timp. Fundaşul a declarat la reunire că a fost la un pas să nu se prezinte la primul antrenament al anului. Cojoc şi-a pierdut speranţa că cineva va readuce clubul pe linia de plutire şi a explicat că, dacă situaţia nu se schimbă urgent, preferă să plece la muncă în afară, aşa cum se întâmplă tot mai des în eşaloanele inferioare din România. Căpitanul Oţelului este singurul jucător din lotul roş-alb-albastru care a făcut parte din echipa care a ieşit campioană în 2011!


Samoel Cojoc: “Trist, suntem puţini în vestiar, nu ştim ce să facem. Nici nu voiam să vin. Ce facem, iar stăm şase luni ca şi până acum, fără echipament, fără nimic? Asta cu procesul de insolvenţă, că se schimbă situaţia dacă iese bine, tot aud de vreo patru ani. Tot aud că aşteptăm pe cineva puternic, din umbră, să susţină echipa, dar eu ştiu că nu am unde locui. Stau la mama şi la mama soacră, nici bani să stau cu chirie n-am. Măcar pentru asta dacă aş lua, dar nimic. Trebuie să-mi caut o echipă care să mă plătească sau să mă las de fotbal, să-mi caut de muncă prin străinătate, nu mai pot sta aşa. Vreau să rămân, dar...”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 myhaymyhaygl » 12-01-2016 13:05

Daca era serios si se tinea de treaba ajungea foarte departe..prin 2009-2010 era de mare perspectiva

myhaymyhaygl

  •  
  •  

#2 Surpass » 12-01-2016 13:35

du-te la munca mai vedeto-cutitar, cu fotbalul n-ai nicio treaba....

Surpass

  •  
  •  

#3 Laguna GT » 12-01-2016 14:38

E nasol rau sa ajungi cu cutitul la os. Sper ca nu a ajuns in situatia asta din cauza faptului ca si-a batut joc de banii castigati din 2011 incoace. Ceilalti campioni cu Otelul nu mor de foame (nu am auzit de situatii similare).
Anglia ar fi o solutie, liga de amatori + munca.

Totusi e o situatie bizara, vorbind de club acum. Cojoc spune ca nu bani deloc. Pe de alta parte, intr-un topic precedent, se vorbeste despre transferuri la Otelul. Daca nu sunt bani, de unde transferuri? Ceva nu se leaga, cel putin eu nu inteleg. Cum sa cumperi jucatori daca nu ai bani?

Laguna GT

  •  
  •  

#4 Issos » 12-01-2016 17:38

Primele de campion s-au dat in functie de numarul de minute jucate, iar Cojoc nu a bifat foarte multe, deoarece pe postul sau, titular era Cornel Ripa. E usor sa criticam, dar nu stiu cati in locul lui ar juca pe gratis, mai ales ca doreste sa-si intemeieze o familie. E adevarat ca el a avut derapaje in viata extrasportiva, dar a avut si ghinionul unor accidentari grave.
Cat despre transferuri probabil se incearca aducerea de jucatori sub forma de imprumut sau jucatori liberi care isi doresc sa joace pentru a se afirma, nici vorba de cumparare de jucatori.

Issos

Login sau crează cont pentru a comenta              |