Stadionul DunareaStadionul DunareaLa Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, președintele SCM Dunărea Galați, Ilie Hagioglu, a oferit soluția refacerii gazonului de pe stadionul ”Dunărea”, în cazul în care cei de la Oțelul ar mai dori să joace la Galați meciurile din Liga a II-a:

”Cei de la Oțelul nu au venit să ceară să joace pe stadionul «Dunărea». Cine știe, dacă aveau mare surpriză ca cineva de la Fundație (N.R. Fundația Sportului Gălățean) le dădea voie să joace pe arena «Dunărea». Terenul nu este bun, dar într-o lună se poate face bun de joc. Acolo este nevoie de o mașină de nisip amestecat cu pământ și apă, iar într-o lună este bun de joc. Cei din conducerea Oțelului nu au vrut să facă demersuri să joace pe «Dunărea», ei au evitat stadionul acela cu desăvârșire. Este mai greu să faci o tribună de 100 de locuri pe «Ancora», mai ales în condițiile de acum, decât să îndrepți terenul de pe stadionul «Dunărea».”

Până să se refacă gazonul de pe cel mai mare stadion din județul Galaţi, cei din conducerea FC Oțelul au trecut în adresa de înscriere în Liga a II-a că meciurile de “acasă” le vor juca la Slobozia.  

www.sportgalati.com