STIRI Liga 2 Cîrjan va juca la liderul Seriei a II-a

George CirjanGeorge CirjanÎn urma deciziei Adunării Creditorilor de a lăsa jucătorii Oţelului să plece sub formă de împrumut la alte echipe, având în vedere că oricum activitatea la clubul nostru este suspendată până pe 25 februarie, atacantul George Cîrjan s-a mutat la FCM Baia Mare, formaţie aflată pe primul loc în seria a doua din Liga 2. Vârful de atac, care revenise la Oţelul astă-toamnă, a avut o ofertă şi de la colega de serie, Rapid CFR Suceava.

Cristian Span (preşedintele FCM Baia Mare): "Lucrurile s-au deblocat la Baia Mare şi am intrat într-o zonă de confort financiar. Pentru asta trebuie să mulţumesc autorităţilor locale. Trebuie să promovăm, nu avem altă variantă. Dacă nu eşti pe primul loc, nu contezi"

În trecut, gălăţeanul George Cîrjan nu a primit nicio şansă de a se afirma la echipa la care a crescut. A făcut-o însă la Dunărea Galaţi (76 de meciuri / 20 de goluri), FC Botoşani (53 meciuri / 14 goluri) sau Ceahlăul Piatra Neamţ (22 meciuri / 3 goluri). Pe când evolua la FC Botoşani, a înscris chiar împotriva Oţelului într-un meci de Liga I, câştigat de ai noştri la Galaţi, cu scorul de 2-1. Vârful percutant de 1,80m a fost crescut până în 2009 la satelitul Oţelul II, unde a fost golgeter. În prima parte a sezonului, Cârjan a jucat pentru Oţelul în 12 meciuri şi a înscris două goluri.

Login sau crează cont pentru a comenta              |