STIRI Liga 2 Ciurea şi Avram despre Semeghin

Dorin SemeghinDorin SemeghinLa emisiunea Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, jucătorii Alexandru Avram şi Robert Ciurea au vorbit despre una din legendele Oţelului, Dorin Semeghin, fotbalist care evoluează cu succes la Rapid CFR Suceava, chiar dacă are aproape 37 de ani! Ciurea, care joacă pe acelaşi post cu “Seme”, dar şi Avram, care l-a prins în lotul Oţelului în trecut, şi-au declarat la unison admiraţia pentru fundaşul stânga sucevean. La rândul său, Semeghin le-a răspuns pe măsură, declarând că tinerii oţelari au meritat victoria în meciul direct, ultimul al anului 2015.

În 2014, site-ul suporterilor Dunărea Bătrână l-a trecut pe Dorin Semeghin printre cele 50 de legende ale clubului la 50 de ani de la înfiinţarea Oţelului, fundaşul stânga fiind unul dintre favoriţii publicului gălăţean, apreciat atât pentru evoluţiile sale din teren, temperamentul vulcanic, cât şi pentru felul amuzant şi inofensiv în care îşi provoca adversarii.

Robert Ciurea: “E de apreciat faptul că, la vârsta pe care o are, Semeghin se dăruieşte la fel de mult şi, după părerea mea, el a fost cel mai bun jucător de la Suceava, a alergat cel mai mult, a avut atitudine şi este de admirat lucrul acesta.”

Alexandru Avram: “Eu am avut onoarea să-l prind pe Semeghin la Oţelul, un om deosebit, care joacă de plăcere şi nici nu ştiu dacă trebuie să ne bucurăm sau să ne întristăm că mai joacă şi la vârsta asta. Ar trebui să vină mult mai mulţi tineri din spate şi să-i forţeze să se lase. Aşa ar fi corect, dar atât timp cât e cel mai bun normal că nu are motiv să se lase.”  

Dorin Semeghin: ”Copiii de la Oțelul au muncit mai mult, și-au dorit victoria și au meritat-o.”


Login sau crează cont pentru a comenta              |