STIRI Liga 2 Cosmin Stoian: “Portarul Grecu a fost într-o zi mare!”

Grecu, in centrul imaginiiGrecu, in centrul imaginiiLa Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, Cosmin Stoian, a vorbit despre punctul obţinut la Rapid, despre prestaţia portarului Nicuşor Grecu, dar şi despre faptul că el şi colegii trebuie să joace în special pentru ei, chiar dacă clubul nu le poate oferi mai nimic în schimb.  


Cosmin Stoian: “Dacă legăm 2-3 victorii putem ajunge chiar şi pe locurile de play-off. A fost şi ghinion la ultimele două meciuri din păcate. În ultimele două runde chiar am jucat, am făcut partide bune, am avut ocazii de gol şi numai ghinionul a făcut să nu marcăm. Cu Rapid am avut însă şi noroc, pentru că puteam primi gol la fazele la care au scăpat singuri cu portarul. Portarul Grecu a fost într-o zi mare! Cu Ceahlăul însă, cel puţin în repriza a doua, Grecu a îngheţat de frig că nu a avut ce apăra. Noi fiecare meci îl jucăm la victorie, indiferent de situaţie. Mergem să jucăm cât mai bine peste tot. În caz că vom primi mâine telefon că se închide clubul, că intrăm în faliment, dacă am jucat bine ne vom găsi echipe, dar altfel nu avem nicio şansă. Altor echipe ar trebui să le fie frică de noi, dar când se uită în clasament şi ne văd pe penultimul loc nu se mai tem.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Viorel Craciun » 12-11-2015 19:36

bateti sambata si lucrurile se vor mai ameliora ! e necesar un gol pentru a debloca psihic echipa . e adevarat ,nu e un partener usor dar la pozitia noastra in clasament , care este?
+1

Viorel Craciun

Login sau crează cont pentru a comenta              |