STIRI Cupa Romaniei

Pandurii au invins din nou OtelulOţelul Galaţi – CS Pandurii Târgu Jiu 2-3 (2-2; 2-1)
“Oţelarii” şi “pandurii” au practicat un fotbal spectaculos, în viteză şi pe contre, cu o mulţime de ocazii de gol, iar la final gălăţenii au fost înfrânţi, căzând pradă gafelor de începători din apărare.

Un nou episod Otelul vs GrigorasDupă ultima etapă de campionat, în care formația noastră a remizat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, Oțelul dă semne de revenire, iar pasele și încercările lui Florin Cernat încep uşor-uşor să își găsească un corespondent.

Constantin MiselaricuJucătorii Constantin Mişelăricu şi Cristian Cristea au vorbit despre meciul eliminatoriu pe care Oţelul îl va disputa astăzi la Galaţi, în cadrul optimilor Cupei României, împotriva formaţiei Pandurii Târgu Jiu. Ambii fotbalişti sunt de părere că doar o victorie în jocul de azi ar putea debloca echipa roş-alb-albastră, pentru ca aceasta să aibă un moral mai bun şi la partidele din campionat.

Tibor Selymes (FOTO Marian Brailescu)Oţelul joacă mâine acasă, de la ora 16.00, împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu, în optimile Cupei României la fotbal, într-un meci eliminatoriu. Într-o conferinţă de presă care a avut loc astăzi la stadion, antrenorul Tibor Selymes a vorbit despre jocul respectiv, despre echipa cu care va aborda meciul, stadiul în care se află lotul ca nivel de pregătire fizică şi despre dorinţa tehnicianului nostru de a aduce unul din cele două trofee, Cupa Romniei sau Cupa Ligii, în vitrina clubului roş-alb-albastru!

Cupa RomanieiÎn intervenția de la Lider Sportiv, Cristi Munteanu, team-manager la FC Oțelul Galaţi, a prefațat meciul de Cupă cu Pandurii Târgu Jiu:

Data trecuta Otelul s-a impus cu 3-2În ediția trecută a Cupei României, echipa feminină a clubului Oțelul a jucat în competiția KO cu Selena Constanța, Fair Play București și CFR Timișoara. În sezonul curent, gălățencele au întâlnit și eliminat deja echipa din Constanța, adversarul din primul tur.

Cristian CristeaFederația Română de Fotbal a stabilit data meciului din optimile Cupei dintre Oțelul și Pandurii Târgu Jiu. Astfel, jocul a fost programat să se dispute joi, 30 octombrie, de la ora 16.00. În direct la Lider Sportiv, atacantul “oțelar” Cristian Cristea a vorbit despre meciul cu Pandurii:

Cupa RomanieiFederaţia Română de Fotbal a stabilit programul optimilor Cupei României la fotbal. Partida Oţelul – Pandurii Târgu Jiu se va disputa la Galaţi, joi (30 octombrie) cu începere de la ora 16.00 şi va fi transmisă în direct pe DigiSport.

Anul trecut fetele noastre au scos pe Fair Play Bucuresti din SuperligaPentru al doilea sezon consecutiv, echipa de fete a clubului Oțelul a obținut calificarea în optimile „Cupei României”, după o victorie cu Selena, de data acesta la Constanța.

Otelul vs Pandurii la GalatiOţelul va juca pe propriul teren împotriva echipei Pandurii Târgu Jiu în optimile de finală ale Cupei României, într-un meci revanşă hărăzit de sorţi, după acel 0-4 de luni din campionat.

Mai multe articole..

Pagina 2 din 10

2
Login sau crează cont pentru a comenta              |