STIRI Cupa Romaniei

Cupa RomanieiUPDATE: Oţelul va întâlni Pandurii Târgu Jiu în optimile Cupei României la fotbal! Meciul se va disputa pe 28, 29 sau 30 octombrie. Meciul se va juca la Galaţi, deoarece Oţelul este echipa mai slab clasată în clasamentul sezonului trecut. Formaţia noastră are aşadar şansa să-şi ia revanşa după acel 0-4 din campionat.

Fotbal femininPentru al doilea sezon consecutiv, echipa de fete a clubului Oțelul a eliminat în turul de debut al Cupei României pe Selena Constanța. După victoria cu 4-1 de sezonul trecut de la Galați, ”oțelarele” au câștigat, 3-2, jocul disputat la Constanța pe Stadionul „ȘNC” din ediția curentă a Cupei.

Selena Constanta - OtelulLa fel ca în precedenta ediție a Cupei României, echipa de fete a clubului Oțelul va juca în turul inaugural al competiției cu Selena Constanța. Meciul este programat să se dispute miercuri, 1 octombrie, de la ora 15:00, pe Stadionul „ŞNC” din Constanța.

Cupa RomanieiJoi, 2 octombrie, la sediul Federației Române de Fotbal va avea loc tragerea la sorți a optimilor Cupei României Timișoreana, ediția 2014-2015. Formaţiile rămase în competiţie au fost împărţite în trei urne, Oțelul fiind repartizată în cea de-a doua urnă valorică.

Tibor SelymesOţelul a câştigat greu la Brăila, dar şi-a bucurat suporterii enorm ştiută fiind rivalitatea dintre cele două oraşe vecine. Acesta este şi singurul aspect pozitiv remarcat şi de noul antrenor Tibor Selymes care a fost nemulţumit de jocul prestat de elevii săi. Tehnicianul a afirmat că are mult de muncă împreună cu jucătorii, atât la nivel tactic, cât şi fizic. El s-a declarat mulţumit de victorie, chiar dacă echipa s-a exprimat greoi, spunând că speră să poată obţine şi în campionat astfel de puncte. Selymes era bucuros că macar suporterii oţelari au fost cei fericiţi la final. Mai jos puteţi găsi şi declaraţiile lui Ovidiu Burcă, Cristi Munteanu, Emil Jula sau Alin Pânzaru:

FOTO Marian BrailescuVictorie pe terenul rivalilor. Oţelul s-a impus din nou în faţa Brăilei, de această dată în deplasare, după ce în urmă cu doi ani formaţia noastră şi-a dovedit superioritatea cu un 3-0 pe teren propriu. Succesul de astăzi, scor 1-0, e cu atât mai frumos cu cât a fost pe terenul rivalilor. Chit că vorbim de un teren foarte prost... Dar spectatorii brăileni, puţini la număr, au avut ocazia să vadă şi o adevărată galerie, un spirit real pentru susţinerea echipei încununat la final cu o grupare cu cântec a suporterilor cu jucătorii.

Ultimul meci oficial s-a incheiat cu victoria otelarilor: 3-0!În ciuda parcursului foarte slab din acest început de sezon, în care echipa noastră a obţinut o singură victorie în 8 etape, Oţelul se poate revanşa faţă de suporteri în şaisprezecimile Cupei României. Sorţii au decis ca roş-alb-albaştrii să dea piept cu rivala Brăila, într-un derby care şi-a consumat ultimul episod acum doi ani, când Oţelul a eliminat pe CF, tot din Cupă, cu un sec 3-0!

CUPA: CF Braila - OtelulAntrenorul principal de la CF Brăila, Alin Pânzaru, fostul jucător al Oțelului de la mijlocul anilor ‘90, a prefațat la Lider Sportiv, derby-ul „Dunării de Jos”, din Cupă, dintre CF Brăila și FC Oțelul Galaţi:

sursa foto: facebook CF BrailaOţelul va juca în deplasare împotriva echipei CF Brăila (Liga II) în şaisprezecimile de finală ale Cupei României, într-un derby regional istoric. Partida se va disputa marţi, 23 septembrie, cu începere de la ora 16.00, nefiind transmisă la televizor. Cele două formaţii s-au mai întâlnit oficial în “derby-ul Dunării de Jos” acum doi ani, tot în Cupă, Oţelul eliminând pe CF atunci, cu 3-0 la Galaţi.

Cele doua formatii s-au intalnit in vara intr-un amical la Galati. A fost 2-2Oţelul va juca în deplasare împotriva echipei CF Brăila (Liga II) în şaisprezecimile de finală ale Cupei României, într-un derby regional istoric. Cele două formaţii s-au întâlnit în competiţia KO şi acum 2 ani, Oţelul impunându-se lejer la Galaţi, cu 3-0.

Mai multe articole..

Pagina 3 din 10

3
Login sau crează cont pentru a comenta              |