STIRI Cupa Romaniei

Data trecuta Otelul s-a impus cu 3-2În ediția trecută a Cupei României, echipa feminină a clubului Oțelul a jucat în competiția KO cu Selena Constanța, Fair Play București și CFR Timișoara. În sezonul curent, gălățencele au întâlnit și eliminat deja echipa din Constanța, adversarul din primul tur.

Cristian CristeaFederația Română de Fotbal a stabilit data meciului din optimile Cupei dintre Oțelul și Pandurii Târgu Jiu. Astfel, jocul a fost programat să se dispute joi, 30 octombrie, de la ora 16.00. În direct la Lider Sportiv, atacantul “oțelar” Cristian Cristea a vorbit despre meciul cu Pandurii:

Cupa RomanieiFederaţia Română de Fotbal a stabilit programul optimilor Cupei României la fotbal. Partida Oţelul – Pandurii Târgu Jiu se va disputa la Galaţi, joi (30 octombrie) cu începere de la ora 16.00 şi va fi transmisă în direct pe DigiSport.

Anul trecut fetele noastre au scos pe Fair Play Bucuresti din SuperligaPentru al doilea sezon consecutiv, echipa de fete a clubului Oțelul a obținut calificarea în optimile „Cupei României”, după o victorie cu Selena, de data acesta la Constanța.

Otelul vs Pandurii la GalatiOţelul va juca pe propriul teren împotriva echipei Pandurii Târgu Jiu în optimile de finală ale Cupei României, într-un meci revanşă hărăzit de sorţi, după acel 0-4 de luni din campionat.

Cupa RomanieiUPDATE: Oţelul va întâlni Pandurii Târgu Jiu în optimile Cupei României la fotbal! Meciul se va disputa pe 28, 29 sau 30 octombrie. Meciul se va juca la Galaţi, deoarece Oţelul este echipa mai slab clasată în clasamentul sezonului trecut. Formaţia noastră are aşadar şansa să-şi ia revanşa după acel 0-4 din campionat.

Fotbal femininPentru al doilea sezon consecutiv, echipa de fete a clubului Oțelul a eliminat în turul de debut al Cupei României pe Selena Constanța. După victoria cu 4-1 de sezonul trecut de la Galați, ”oțelarele” au câștigat, 3-2, jocul disputat la Constanța pe Stadionul „ȘNC” din ediția curentă a Cupei.

Selena Constanta - OtelulLa fel ca în precedenta ediție a Cupei României, echipa de fete a clubului Oțelul va juca în turul inaugural al competiției cu Selena Constanța. Meciul este programat să se dispute miercuri, 1 octombrie, de la ora 15:00, pe Stadionul „ŞNC” din Constanța.

Cupa RomanieiJoi, 2 octombrie, la sediul Federației Române de Fotbal va avea loc tragerea la sorți a optimilor Cupei României Timișoreana, ediția 2014-2015. Formaţiile rămase în competiţie au fost împărţite în trei urne, Oțelul fiind repartizată în cea de-a doua urnă valorică.

Tibor SelymesOţelul a câştigat greu la Brăila, dar şi-a bucurat suporterii enorm ştiută fiind rivalitatea dintre cele două oraşe vecine. Acesta este şi singurul aspect pozitiv remarcat şi de noul antrenor Tibor Selymes care a fost nemulţumit de jocul prestat de elevii săi. Tehnicianul a afirmat că are mult de muncă împreună cu jucătorii, atât la nivel tactic, cât şi fizic. El s-a declarat mulţumit de victorie, chiar dacă echipa s-a exprimat greoi, spunând că speră să poată obţine şi în campionat astfel de puncte. Selymes era bucuros că macar suporterii oţelari au fost cei fericiţi la final. Mai jos puteţi găsi şi declaraţiile lui Ovidiu Burcă, Cristi Munteanu, Emil Jula sau Alin Pânzaru:

Mai multe articole..

Pagina 2 din 10

2
Login sau crează cont pentru a comenta              |