STIRI Cupa Romaniei

Cupa RomanieiFederaţia Română de Fotbal a stabilit programul manşei a doua a semifinalelor Cupei României la Fotbal. Astfel, Oţelul va juca marţi, 21 mai, în deplasare la Ploieşti pe terenul Petrolului, de la ora 20.30, în direct pe DigiSport.

Petre GrigorasOţelul a pierdut fără drept de apel, scor 0-3, meciul cu Petrolul de pe teren propriu, contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal. Antrenorii celor două formaţii, Petre Grigoraş şi Cosmin Contra au avut un conflict verbal în timpul partidei, care a continuat şi după terminarea jocului. Iată cele mai importante declaraţii de după o partidă de tristă amintire:

FOTO Marian BrailescuDupă ce a reușit să treacă, pe rând de Sportul Studențesc, CF Brăila și Ceahlăul Piatra-Neamț, formația noastră dă piept în semifinalele Cupei României cu Petrolul Ploiești, echipă în mare formă, situată pe poziția a doua a clasamentului și ajunsă în acest act după ce a eliminat pe Damila Măciuca, FC Brașov și Concordia Chiajna.

Cupa RomanieiFederaţia Română de Fotbal a decis, la cererea preşedintelui CCA, Alexandru Deaconu, ca la semifinalele şi la finala Cupei României să se folosească arbitri adiţionali, deci acest lucru se va întâmpla şi la partida Oţelul – Petrolul Ploieşti de diseară.

FOTO Marian BrailescuLa conferinţa de presă care a avut loc astăzi la stadion, antrenorul Petre Grigoraş, directorul general Narcis Răducan şi fundaşul central Alexandru Benga au discutat cu presa pe marginea importanţei partidei de mâine, contra celor de la Petrolul Ploieşti în prima manşă a semifinalelor Cupei României. Iată ce au declarat cei trei:

LPF - FRFFederaţia Română de Fotbal împreună cu deţinătorii drepturilor TV au stabilit programul primei manşe a semifinalelor Cupei României la fotbal. Oţelul va juca primul meci cu Petrolul Ploieşti în această competiţie, pe propriul teren, joi, 18 aprilie, ora 20.30 (Digi Sport 1).

Cupa RomanieiDacă în campionat, Oţelul a încheiat anul pe un loc care nu-i face cinste unei foste campioane, în apropierea locurilor retrogradabile, în Cupa României echipa noastră a avut un parcurs ireproşabil, ajungând în semifinale fără a primi gol de la adversarele pe care le-a eliminat în şaisprezecimi, optimi sau sferturi.

Cupa RomanieiPartidele manşei întâi a semifinalelor Cupei României la fotbal au fost amânate pentru la anul. Acestea ar fi trebuit să se dispute miercuri şi joi, dar au fost reprogramate pentru 17 aprilie 2013, în timp ce returul va avea loc pe 22 mai.

Cupa RomanieiOţelul va juca pe propriul teren împotriva echipei Petrolul Ploieşti în prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal. Partida se va disputa miercuri, 12 decembrie 2012, cu începere de la ora 20.30 şi va fi transmisă cel mai probabil de către DigiSport. Cele două formaţii se vor întâlni la doar 4 zile distanţă şi în campionat, tot la Galaţi, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 20.

FOTO Marian BrailescuDirectorul general al Oţelului, Narcis Răducan, a afirmat că a doua competiţie ca importanţă a devenit o prioritate pentru echipa noastră, mai ales că în trecut formaţia antrenată de Viorel Tănase nu a ajuns prea des în fazele finale.
Chiar dacă Oţelul se descurcă onorabil în Cupă, conducătorul roş-alb-albaştrilor nu poate fi mulţumit şi de parcursul din campionat, acolo unde “oţelarii” se zbat în continuare pentru a ieşi din zona nisipurilor mişcătoare, la doar un an şi jumătate de la câştigarea trofeului în Liga I.

Mai multe articole..

Pagina 7 din 10

7
Login sau crează cont pentru a comenta              |