STIRI Cupa Romaniei

Cupa RomanieiFC Oţelul Galaţi îşi va afla miercuri adversara din optimile de finală ale Cupei României la fotbal. Tragerea la sorţi va avea loc la Casa Fotbalului din Bucureşti, cu începere de la ora 16:00, în sala “Nicolae Dobrin”.

FOTO Sorin PanaGălăţenii au câştigat meciul de Cupă cu Sportul, disputat la Bucureşti şi merg mai departe în competiţie, fără să se fi întrebuinţat prea mult. Singurul gol al partidei a fost marcat de Bruce Inkango, în minutul 28, aceasta fiind de altfel prima victorie cu antrenorul Viorel Tănase pe banca tehnică a roş-alb-albaştrilor.

FOTO Marian BrailescuOţelul a câştigat cu 1-0 la Bucureşti contra Sportului şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, unde va fi din nou cap de serie. Conducerea Oţelului, cât şi jucătorii au declarat la unison că al doilea trofeu ca importanţă din ţara noastră a devenit şi mai important, mai ales că în campionat echipa şchioapătă vizibil. Iată cele mai importante declaraţii, de după victoria din Cupă:  

Stadionul Juventus din ColentinaUPDATE: Oţelul câştigă cu 1-0 și se califică în optimile de finală ale Cupei! Golul a fost marcat de Bruce Inkango în minutul 28.

După un început dezastruos de campionat, formația noastră ia startul în Cupa României împotriva celor de la Sportul Studențesc, formație aflată pe poziția a 2-a a ligii secunde, cu maxim de puncte după 4 etape.

Stadion Juventus BucurestiOţelul va juca în deplasare împotriva echipei FC Sportul Studenţesc Bucureşti (Liga II) în şaisprezecimile de finală ale Cupei României. Meciul se va disputa miercuri, 26 septembrie 2012, cu începere de la ora 16.00, pe stadionul “Juventus” din Bucureşti şi va fi transmis în direct de către sport.ro

FOTO Marian BrailescuDupă ce Federaţia Română de Fotbal a întârziat foarte mult cu programarea partidelor din şaisprezecimile Cupei României, iată că apar situaţii confuze în privinţa meciurilor din această fază a competiţiei.  

Otelul - sportul in 2010 (FOTO Marian Brailescu)Oţelul va juca în deplasare împotriva echipei FC Sportul Studenţesc Bucureşti, formaţie care se află pe primul loc în Seria I din Liga a II-a, în şaisprezecimile de finală ale Cupei României. Meciul se va disputa miercuri, 26 septembrie 2012, cu începere de la ora 16.00 şi va fi transmis în direct de către sport.ro!

Otelul - Sportul 2010 (FOTO Marian Brailescu)Oţelul va juca în deplasare împotriva echipei FC Sportul Studenţesc Bucureşti (Liga II) în şaisprezecimile de finală ale Cupei României. Data şi ora meciului vor fi stabilite azi sau mâine. Singura şansă a echipei noastre de a evolua totuşi la Galaţi ar fi ca deţinătorii drepturilor de televizare ale Cupei să dorească să transmită meciul, caz în care partida se va muta pe stadionul echipei care deţine nocturnă, bucureştenii neavând instalaţie de iluminat, spre deosebire de Oţelul.

Cupa RomanieiUPDATE: Astăzi, la tragerea la sorţi ce a avut loc la Casa Fotbalului din Bucureşti, echipa noastră şi-a aflat adversara din şaisprezecimile Cupei României. Oţelul va juca în deplasare împotriva echipei FC Sportul Studenţesc Bucureşti. Data şi ora meciului vor fi stabilite în zilele următoare.

FC Oţelul Galaţi îşi va afla astăzi adversara din şaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal. Tragerea la sorţi va avea loc la Casa Fotbalului din Bucureşti, cu începere de la ora 16:00, în sala “Nicolae Dobrin”.

Cupa RomanieiFC Oţelul Galaţi îşi va afla luni adversara din şaisprezecimile Cupei României la fotbal. Tragerea la sorţi va avea loc pe 17 septembrie, la Casa Fotbalului din Bucureşti, cu începere de la ora 16:00, în sala “Nicolae Dobrin”.

Mai multe articole..

Pagina 9 din 10

9
Login sau crează cont pentru a comenta              |