STIRI Cupe europene

Otelul 2011 ne tine in topurile UEFACăderea incredibilă a Oţelului Galaţi, echipă transformată în aproape 5 ani de la câştigarea titlului şi participantă în Liga Campionilor, în candidată la retrogradare în Liga a III-a este atât de incredibilă, încât nici clasamentele europene nu concep aşa ceva.

Dorin SemeghinÎntr-un interviu acordat celor de la Digi24 Galaţi, fostul jucător de legendă al Oţelului, Dorin Semeghin, a vorbit despre perioada în care a jucat pentru formaţia fanion a oraşului nostru. “Seme” nu înţelege cum simbolul Moldovei, una dintre echipele cele mai iubite din ţară a putut ajunge în halul în care a ajuns, după ce a fost campioană şi a participat în Liga Campionilor. Fundaşul stânga de la Suceava şi-a adus aminte cu nostalgie de perioada în care era cel mai iubit jucător al Oţelului, dar şi de câştigarea Cupei Intertoto sau calificarea în Cupa UEFA, obţinute şi cu el pe teren.

Sigla de campioanaÎn luna septembrie a anului current, managerul sportiv de la acea oră al Oţelului, Cristian Munteanu, anunţa că FC Barcelona a trimis o somaţie prin care cerea clubului gălăţean să renunţe la sigla folosită, deoarece aceasta avea aceeaşi formă cu cea a echipei catalane. Cum emblema folosită de către cei de la TNG nu era oricum pe placul suporterilor, s-a dorit readucerea în prim plan a stemei cu care Oţelul a câştigat campionatul şi a participat în Champions League în 2011, dar şi acea siglă avea aceeaşi formă cu cea a Barcelonei, cu excepţia unui zid adăugat deasupra emblemei. Se pare însă că revenirea la vechea stemă nu va fi o problemă, deoarece Tribunalul Uniunii Europene a respins cererea celor de la FC Barcelona de a înregistra conturul emblemei ca marcă!

Dorin SemeghinLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, fostul jucător al Oțelului, Dorin Semeghin, a vorbit despre situația actuală a fostei sale echipe:

FOTO Vali MunteanuSite-ul Telekom Fussball a alcătuit un top al celor mai surprinzătoare nume prezente vreodată în UEFA Champions League. Pe locul 1 în acest top al germanilor se clasează Oţelul Galaţi, echipă considerată a fi avut cele mai mari şanse de a fi victimă în grupele celei mai titrate competiţii fotbalistice intercluburi. Iată topul Telekom Fussball:

Otelul in UCLÎntr-un interviu acordat celor de la Prosport, fostul portar al Oţelului, Dragoş Plopeanu, a vorbit despre subiecte precum: insolvenţa clubului, patronul Adamescu, banii dispăruţi din Champions League.

Gabriel Paraschiv (FOTO Marian Brailescu)Legenda oţelară Gabriel Paraschiv, actualmente antrenor la Flacăra Moreni, echipă din Liga a IV-a a reuşit o calificare de senzaţie în Faza a 5-a a Cupei României, unde va întâlni pe CS Mioveni din Liga a II-a. Fostul lider al echipei care a luat campionatul în 2011 a vorbit recent din nou despre ce s-a întâmplat la Oţelul, mai ales după primirea banilor din Champions League.

Dumitru DragomirFostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, se foloseşte foarte des de exemplul Oţelul Galaţi când vine vorba de faliment şi insolvenţă în fotbalul românesc. “Mitică de la Ligă” nu poate înţelege cum echipa noastră a rămas într-un timp foarte scurt fără cele 22 de milioane de euro primite în urma câştigării titlului şi mai ales a participării în UEFA Champions League.

Stelian Cucu (FOTO Marian Brailescu)Oţelul a pierdut unul dintre jucătorii în jurul căruia se spera că se poate crea o nouă echipă. Stelian Cucu a semnat cu FC Botoşani un contract valabil pe 3 ani, cel mai probabil din postura de fotbalist liber. Astfel, jucătorul gălăţean are ocazia să evolueze în Europa League în acest sezon. Botoşănenii nu se opresc aici, ei anunţând că şi-l doresc şi pe Jugurtha Hamroun, care este liber de contract după ce a evoluat la Oţelul. Mai mult, echipa din nordul Moldovei şi l-ar fi dorit chiar şi pe căpitanul Florin Cernat.

winner.roFenomenul pariurilor a căpătat amploare în ultimii ani în România. Numărul agenţiilor de pariuri din oraş este aproape egal cu cel al sucursalelor de bănci sau cu cel al farmaciilor.

Mai multe articole..

Pagina 1 din 3

Început
Anterior
1
Login sau crează cont pentru a comenta              |