STIRI Cupe europene

Narcis Raducan alaturi de Edwin van der Sar (membru al Comitetului Exevutiv al ECA)FC Oţelul Galaţi a fost reprezentată de către directorul general Narcis Răducan la seminariile pe tema rezultatelor unui studiu complex privind sistemul de transferuri în Europa, organizate de către Asociaţia Cluburilor Europene (ECA). A 12-a întâlnire a celor mai importante echipe ale fotbalului european a avut loc la începutul lunii martie în Barcelona (Spania), unde au fost prezenţi reprezentanţii a peste 150 de cluburi europene.  

Edwin van der Sar si Narcis Raduan la ECARelaţiile pe care Narcis Răducan şi le-a făcut în cadrul Asociaţiei Cluburilor Europene (ECA) încep să dea roade. Directorul general s-a împrietenit cu fostul portar Edwin van der Sar, care este acum oficial al echipei Ajax Amsterdam.

Editare by DucuFC Oţelul Galaţi a căzut 3 poziţii, de pe locul 386 până pe 389, în clasamentul pe luna februarie 2013 al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), având în continuare 64 de puncte şi fiind la egalitate cu Cagliari, Atalanta Bergamo (ambele Italia), FH Hafnafjörður (Islanda), MyPa Anjalankoski (Finlanda), San Jose Oruro (Bolivia), FC Crusaders (Irlanda de Nord) şi Tampines Rovers (Singapore).

IFFHS logo by DucuFC Oţelul Galaţi a urcat 7 poziţii, de pe locul 393 până pe 386, în clasamentul pe luna ianuarie 2013 al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), având în continuare 64 de puncte şi fiind la egalitate cu FH Hafnafjörður (Islanda), MyPa Anjalankoski (Finlanda), Sochaux (Franţa), Cliftonville Belfast (Irlanda de Nord), FK Zestafoni (Georgia) şi Muang Thong United (Thailanda).

iffhs.deFC Oţelul Galaţi a căzut 25 de poziţii, de pe locul 368 până pe 393, în clasamentul pe luna decembrie 2012 al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), având 64 de puncte şi fiind la egalitate cu FH Hafnafjörður (Islanda), MyPa Anjalankoski (Finlanda), FC Nürnberg (Germania), FC Crusaders (Irlanda de Nord) şi FK Zestafoni (Georgia).

IFFHS logoFC Oţelul Galaţi a făcut un salt spectaculos de 141 de poziţii, de pe locul 509 până pe 368, în clasamentul pe luna noiembrie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), având 67 de puncte şi fiind la egalitate cu Bnei Yehuda Tel-Aviv (Israel), Karabukspor (echipa lui Florin Cernat din Turcia), Lierse (Belgia) şi Concordia Chiajna.

IFFHS logo by DucuFC Oţelul Galaţi a ieşit din Top 400, aflându-se pe locul 409, în clasamentul dintre 1 octombrie 2011 – 30 septembrie 2012 al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), având 62 de puncte şi fiind la egalitate cu Crusaders (Irlanda de Nord), Levski Sofia (Bulgaria), Academica de Coimbra (Portugalia), Freiburg (Germania), Saprissa San Jose (Costa Rica), Rayo Vallecano (Spania) şi Wigan (Anglia).

Narcis RaducanFC Oţelul Galaţi a fost reprezentată de către Narcis Răducan la primul seminar despre juniori organizat de Asociaţia Cluburilor Europene (ECA) la Londra, pe stadionul “Emirates”, al celor de la Arsenal. Această onoare rezervată clubului nostru arată cât de importantă a fost participarea echipei noastre în Liga Campionilor, dar şi faptul că FC Oţelul are un Centru de Copii şi Juniori puternic, recunoscut la nivel european.

IFFHS logo (by Ducu)FC Oţelul Galaţi a făcut un salt de 30 de poziţii, de pe locul 372 până pe 342, în clasamentul pe luna iulie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), având 68 de puncte şi fiind la egalitate cu Dundee United(Scoţia), Real Betis Balompié(Spania), Olimpia Tegucigalpa(Honduras), Sochaux(Franţa), Al-Muharraq Manama(Bahrain), Sivasspor(Turcia) şi West Bromwich Albion(Anglia).

Asa arata stadionul Dunarea la ora actualaFostul directorul general al Oţelului şi actualul primar, Marius Stan, a reconfirmat faptul că la Galaţi se va construi unul dintre cele mai noi şi moderne stadioane din România.

Mai multe articole..

Pagina 2 din 3

2
Login sau crează cont pentru a comenta              |