STIRI Cupe europene

FOTO Vali MunteanuIntervenţia acţionarilor la Oţelul în ultimul an, cât şi tot scandalul de la echipă pot fi explicate mai uşor acum. UEFA a publicat azi, pe site-ul oficial, sumele totale primite de echipele participante anul trecut în Champions League. Conform forului fotbalistic european, FC Oţelul Galaţi a încasat nu mai puţin de 18.382.000 de euro!!

FOTO by DucuFC Oţelul Galaţi a urcat 7 poziţii, de pe locul 379 până pe 372, în clasamentul pe luna iunie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), având 63,5 puncte şi fiind la egalitate cu FC Arsenal Kyiv (Ucraina), FK Skonto Rīga(Letonia) şi Power Dynamos FC Kitwe (Zambia).  

IFFHS logo by DucuCampioana en-titre a României, Oţelul Galaţi, a căzut 56 de poziţii(!), de pe locul 323 până pe 379, în clasamentul pe luna mai al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), având 63,5 puncte şi fiind la egalitate cu FK Skonto Riga (Letonia), Power Dynamos FC Kitwe (Zambia), PBS Kuala Terengganu FA (Malayezia) şi Arsenal Kiev (Ucraina)  

FOTO by DucuCampioana en-titre a României, Oţelul Galaţi, a căzut 24 de poziţii, de pe locul 299 până pe 323, în clasamentul pe luna aprilie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), având 69,5 puncte şi fiind la egalitate cu Al-Sadd SC Doha(Qatar).

IFFHS logoCampioana en-titre a României, Oţelul Galaţi, a căzut 7 de poziţii, de pe locul 292 până pe 299, în clasamentul pe luna martie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), având 71 de puncte şi fiind la egalitate cu Metalurg Liepajas(Letonia) şi Hanoi(Vietnam).

FOTO by DucuCampioana en-titre a României, Oţelul Galaţi, se află pe locul 199 într-un clasament al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), care contabilizează evoluţia formaţiei noastre între 2001 şi 2011 în Europa.

FOTO by DucuCampioana en-titre a României, Oţelul Galaţi, a căzut 21 de poziţii, de pe locul 271 până pe 292, în clasamentul pe luna februarie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) , având 71 de puncte şi fiind la egalitate cu KSV Cercle Brugge(Belgia), İstanbul BB(Turcia), CD Saprissa San Juan de Tibás San José(Costa Rica) şi FC Slovan Liberec(Cehia).

Probabil ultimele două partide când suporterii gălăţeni își pot vedea favoriții jucând pe teren propriu, în cea mai prestigioasă competiție a Europei, două partide în care „oțelarii” vor trebui să-și dea viața pe teren și să lupte pentru ultima șansă rămasă în joc,  pentru că, așa cum afirma și „Munti”, numai cu o victorie păstrăm șanse pentru primăvara europeană.

Oţelul a practicat un fotbal curajos pe “Teatrul Viselor” din Anglia, dar nu a putut face mai mult decât să piardă onorabil pe terenul lui Manchester United.

Otelul a pierdut si cel de-al doilea meci in grupele Champions League, 0-1 cu Benfica, la primul meci pe teren propriu (teoretic). Din pacate “otelarii” au lasat impresia ca au intrat pe teren in varful picioarelor. Ca au fost de vina emotiile debutului pe Arena Nationala sau teama impusa de numele adversarului, conteaza mai putin.

Pagina 3 din 3

3
Următor
Sfârşit
Login sau crează cont pentru a comenta              |