STIRI Editoriale

Adamescu ne-a mancat clubulOare cu ce-am greșit aşa de tare,
Ca să primim o lovitură atât de mare?
Doamne, să-mi fie cu iertare,
Dacă Oțelul moare, pe Tine nu te doare?
De când mă știu, iubesc echipa asta,
În sânge am OȚELUL și cu asta basta!

Trebuie sa demonstram ca Otelul suntem noi...Dragă frate,

Nu ne cunoaştem personal, dar ne salutăm mereu din priviri când observăm că purtăm aceleaşi culori roş-alb-albastre. Ştiu că treci prin momente grele… De doi ani e la fel! Îţi mai aduci aminte când eram copii, veneam la meciuri, ne băga un nene în stadion şi apoi puteam urmări acel spectacol minunat? Acel fior al fotbalului curat, amestecat cu mirosul inconfundabil de gazon proaspăt.

Dan Grigore Adamescu ocupa locul 2 in topul averilor din RomaniaDan Grigore Adamescu a preluat clubul de fotbal Oţelul în septembrie 2012, prin intermediul The Nova Group, companie pe care o deţine, pe lângă un întreg conglomerat de firme mai mici sau mai mari.  Finanţatorul are la momentul actual a doua avere din România, deci echipei noastre îi merge foarte bine… cel puţin teoretic.  

Gabriel Paraschiv - o emblema a fotbalului galateanUnul dintre cei mai emblematici jucători din istoria Oţelului şi-a reziliat contractul cu formaţia noastră lăsând un gol în sufletul fiecărui fan roş-alb-albastru. Luni s-au întâmplat două lucruri triste pentru Oţelul: echipa a ajuns pe loc retrogradant, iar “Para” şi-a anunţat decizia de a-şi rezilia contractul.

Bernardo de Jesus HenriqueBrazilianul din atacul Oţelului şi-a arătat valoarea în doar câteva meciuri jucate pentru echipa noastră şi are deja fani şi în afara Galaţiului. Henrique de Jesus Bernardo a devenit golgeterul nostru, iar în doar 9 meciuri în tricoul roş-alb-albastru, acesta a marcat deja de 6 ori.

...........S-a spus că nu sunt multe de zis după înfrângerea istorică de aseară, dar vă voi dovedi contrariul… Sunt multe de spus d-le Badea şi Răducan! În primul rând noi suporterii avem un cod al onoarei. Aşa suntem noi construiţi. Voi nu-l aveţi… După simulacrul de aseară nu erau multe de zis într-adevăr. Doar un cuvânt: DEMISIA!!!

Dati-ne Otelul inapoi !CFR – Oțelul 7–2. Scor neverosimil care nu lasă loc de multe interpretări. Scor pe care unii îl cereau în era Dorinel Munteanu, plictisiți de ”eterna” victorie cu 1–0. Chiar dacă per ansamblu meciul a fost unul spectaculos, am pierdut categoric.

FOTO Ionut BadalutaCa orice alt ”vechi” suporter oțelar, am plâns și am râs de-a lungul timpului cu echipa asta ciudată. Cred că cea mai ciudată de pe la noi. E de ajuns să ne aducem aminte în linii mari evoluțiile și involuțiile echipei să observăm că parcursul a fost de prea puține ori previzibil.

Declinul continuaEste oficial… Echipa care a făcut un profit colosal, de peste 20 de milioane de euro (banii din UCL + drepturi TV + vânzare de jucători) este acum în insolvenţă!

Dan Grigore Adamescu baga Otelul in insolventa...Acesta este mesajul unui fan roş-alb-albastru care locuieşte acum în Ghirdoveni (jud. Dambovita). Am dat de el întâmplător pe un alt site şi am hotărât să-l public pe Dunărea Bătrână, pentru că acest articol emoţionat îşi are locul pe site-ul suporterilor:

Mai multe articole..

Pagina 5 din 13

5
Login sau crează cont pentru a comenta              |