STIRI Editoriale

Dunarea Batrana - site-ul suporterilor otelariÎn plină criză la nivel financiar şi nu numai, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Oţelul, Lucian Ciofoaia, şi-a rupt probabil o oră din vacanţa în care se află, pentru a scrie un comunicat de presă total inoportun pe site-ul oficial.

FOTO Marian BrailescuAm hotărât să scriu aceste rânduri din postura de simplu suporter, un suporter care a fost și va fi mereu alături de Oțelul, indiferent de locul ocupat în clasament, de cei care conduc destinele echipei sau de jucătorii care vor apăra culorile clubului.

Dati-ne Otelul inapoi !Parcă ceva nu se leagă. Parcă sunt prea umflate unele sume, le șopteau vocile interne suporterilor suspicioși. Însă un comunicat oficial a mai liniștit situația. Mutarea actelor se făcuse doar pentru un management mai bun, nici vorba de volatilizarea “meleoanelor”. Iar concedierile aveau să se facă pentru eficientizarea clubului. “Da măi, asta era.”, își ziceau din nou oamenii.

Suporterii l-au poreclit Bors pe Lovel le CiorbaÎntre timp, promisiunile aducerii unui investitor, cu adevărat dornic de performanță, venite din partea noului primar, deși menite să liniștească apele și să aducă speranța în sufletul metalistului de rând, au adus și mai multă îngrijorare din cauza neconcretizării lor.

Dunarea BatranaTotul începe cu “A fost odată”… A fost odată un mare oraș cu o istorie bogată, însă, din păcate, distrus de cei ce-l administraseră în ultimele decenii. Galacz, cum se numea mărețul oraș, ajunsese să mai aibă puține bucurii. Iar una dintre puținele bucurii rămase locuitorilor săi era Metalul Galacz, echipa de fotbal fanion a orașului.

FOTO by DucuMulți dintre cei de pe acest site au asistat la momente memorabile în istoria clubului nostru. Sunt amintiri extraordinare. Personal, am avut norocul să îi văd pe viu pe “greii” Tofan, Ion Viorel, Bordeianu, Cernat, Tănase, Paraschiv, Jula și alții pe care nu încep să îi enumăr de frică să nu îmi scape vreunul.

Stadionul Oțelul (foto: Marian Brăilescu)La meciul de joi din Cupa României știam că vom fi față în față cu cea mai frumoasă și cea mai organizată galerie din țară la momentul actual, dar parcă diferențele au fost mult mai mari decat m-am așteptat. Am ales să scriu articolul acesta nu pentru a lăuda excesiv galeria ospete, ci pentru a găsi o speranță pentru noi, suporterii roș-alb-albaștri, să ajungem, în viitorul apropiat sau îndepartat, la nivelul celor de la Ploiești. Dacă nu ne comparam cu cei mai buni, atunci nu vom progresa niciodată.

Preturile mari indeparteaza oamenii de stadionLa momentul anunţării preţului biletelor la partida cu Steaua, majoritatea suporterilor „oţelari” au jubilat, costul ridicat al tichetelor ajutându-ne să scăpăm de flagelul steliştilor pe propriul nostru stadion. Am felicitat atunci conducerea pentru această decizie şi chiar dacă stadionul nu s-a umplut, măcar toţi cei prezenţi au susţinut doar Oţelul, manifestându-se împotriva bucureştenilor.

Mandria locala / Bate turma nationalaGolul lui Cristian Sîrghi din minutul 94 nu i-a picat prea bine managerului general al clubului bucureştean. Dupa încheierea partidei s-a declarat uimit de primirea urâtă de care a avut parte la malul Dunării şi a încercat, ironic, să arunce vina pe criza economică: "Păcat că nu am câştigat şi îmi pare rău când văd atâtea înjurături şi înverşunare. Nu ştiu de ce văd atâta ostilitate. Nu mă aşteptam să am parte de o primire bună, pentru că situaţia economică împinge oamenii să fie mai nervoşi. Asta e concluzia mea."

Un otelar adevaratPentru cei care cred că ce se întâmplă la Oţelul zilele acestea e normal, avem o poveste mai altfel. Unul dintre oamenii care au fost concediaţi de noua conducere din partea TNG este Cătălin Tofan. Fostul fundaş de oţel al echipei noastre a jucat DOAR la Oţelul timp de 15 ani!

Mai multe articole..

Pagina 6 din 13

6
Login sau crează cont pentru a comenta              |