STIRI Editoriale

Afis gala de boxSorin Lazăr a câştigat concursul organizat de către Dunărea Bătrână, primind un premiu ce consta într-un bilet de intrare la Gala de Box din 22 februarie. El a ţinut neapărat să ne transmită câteva informaţii de la faţa locului, în stilul său caracteristic: comic şi satiric. Din păcate, recentul scandal de la Oţelul ne-a împiedicat să-i punem opera pe site, dar ne revanşăm astăzi. Aşa că, fără prea multe alte introduceri, iată părerea sa despre evenimentul anului în Galaţi:

FOTO Marian BrailescuDa, am ales din titlu să mă adresez fiecăruia dintre voi în parte. Poate că mesajul acesta va fi văzut deocamdată doar de cititorii Dunării Bătrâne, dar ştiu că fiecare roş-alb-albastru are puterea de a-l da mai departe şi de a mai convinge măcar un prieten să vină la meci. Oţelul are nevoie de TINE la meciul cu Petrolul! Oricât de clişeic ar suna, este doar purul adevăr. O echipă fără suporteri nu există, iar o echipă cu prea puţini suporteri nu prea contează.

FOTO Marian BrailescuFostul jucătorul de legendă, Viorel Tănase, unul din cei mai iubiți fotbaliști de la Galați a fost demis din funcţia de antrenor. Din nefericire, timpul scurt sau alte motive pe care le-aş putea sugera, obiectiv, ne fac să nu putem trage foarte multe concluzii, după cele doar 5 luni în care a antrenat Oţelul.

FOTO Sorin PanaNici că se putea găsi o zi mai tristă şi mohorâtă de decembrie pentru a marca retragerea celui mai titrat fotbalist străin din istoria FC Oţelul Galaţi. Cu siguranţă că vestea a căzut vineri ca un ciocan peste sufletele suporterilor roş-alb-albaştri, care timp de două zile nu şi-au găsit cuvintele pentru a-şi exprima regretul în faţa unui asemenea eveniment.

Faza faimosului gol victorios de la BranestiPe 7 noiembrie, sub titlul “Încă o campioană sprijiniă de arbitri?”, a apărut un nou articol pompos trecut la categoria “analiză”, în care se aduc în discuție erorile de arbitraj de care beneficiază echipele care se bat la titlu (și îl și câștigă). Un demers foarte bun, am zice, în condițiile în care o anumită echipă bucureșteană se detașează clar ca fiind “favorita” fluieraşilor în aceste prime 14 etape. Numai că, la o privire mai atentă, “fina” analiză atinge și campionatele anterioare, 5 la număr, printre care și sezonul în care Oțelul a triumfat.

Gabriel Viglianti si golul 100025 august 2012, o zi istorică pentru conducerea clubului Oțelul, cei care au sărbătorit marcarea golului cu numărul 1000, în al 25-lea sezon de activitate pe prima scenă a fotbalului românesc. În minutul 63 al partidei contra Gloriei Bistrița, Jaka Stromajer a fost cel desemnat să ridice tricoul jubiliar în fața camerelor de luat vederi, în aplauzele publicului.

Dorinel MunteanuZiua despărţirii a venit şi din reacţiile pe care le-am văzut aici, pe site, sau pe facebook, cu siguranţă că a venit prea devreme. Recunosc că a fost ciudat să mă încarc de emoţii, în urma plecării unui antrenor pe care majoritatea dintre noi nu l-am vrut la început. Despre asta e articolul de azi, despre cât de grea e despărţirea de un campion, de un profesionist desăvârşit şi de aceea pe lângă acest mesaj pentru Dorinel Munteanu, mă voi folosi şi de mesajele suporterilor.

Stadionul OtelulSub această afirmaţie poate fi încadrată ultima ştire din tabăra “oţelară”, conform căreia în data de 29 septembrie pe stadionul “Oţelul” va avea loc concertul arhicunoscutei (la ei în cartier) formaţii Lala Band, din cadrul turneului pe care aceasta îl întreprinde prin ţară. După acceptul dat echipei dobrogene, Viitorul Constanţa, de a disputa primele trei meciuri ale sezonului din postura de gazdă la Galaţi, în spiritul prieteniei dintre cluburi, iată că mai nou suntem şi loc de desfăşurare de concerte, spectacole susţinute de persoane care nu au absolut nicio legatură cu Oţelul sau spiritul acestui club fanion al Moldovei, nu numai al oraşului nostru.

sursa foto: business24.roÎncep această scrisoare adresată conducerii ArcelorMittal Galaţi cu un pasaj din istoria echipei fanion a oraşului Galaţi.

FOTO Vali MunteanuN-are rost să-i pomenim numele, omul este în campanie electorală ca independent. Să-i spunem Tuzgureanu cu riscul de a plagia un personaj comic din emisiunea „Cronica Cârcotaşilor”, mai ales că şi eroul nostru a dovedit în prima sa ieşire publică accente anecdotice, unele chiar de umor negru.

Mai multe articole..

Pagina 7 din 13

7
Login sau crează cont pentru a comenta              |