STIRI Editoriale

FOTO Marian BrailescuLa Galaţi e campanie electorală şi bineînţeles cu cât ne apropiem de ziua alegerilor încep să apară acuzele nefondate şi atacurile murdare.

Branko Grahovac - Gabriel Emil JulaEMIL JULA
Bogdan Aurelian Aldea, Marian Alexandru, Gabriel Apetrei, Robert Elek, Rareș Tudor Oprea, Bogdan Ungureanu, Alexander Valoys Valencia, Dorel Daniel Bănaru, Gheorghe "Jora" Boghiu, Tadas Labukas, Eduard Tismănaru.

FOTO Vali Munteanu15 Mai 2011 este cu siguranţă ziua cea mai sfântă din calendarul “oţelarilor”. Acea seară superbă din primăvara anului trecut nu va fi uitată cu siguranţă de niciunul dintre cei care respiră pentru culorile roş-alb-albastre, iar însemnătatea acestei date va dăinui şi peste mulţi ani, în povestirile actualilor fani către copiii sau nepoţii lor.

Campionii RomanieiAstăzi este cea mai importantă zi din istoria fotbalului gălățean. Începând din 2011, 15 mai a intrat pentru totdeauna în inima oricărui iubitor de roș-alb-albastru. 15 mai e ziua în care am atins cerul, ziua în care Oțelul a fost cea mai bună echipă din lume pentru noi.

Sirghi in duel cu M.Niculae (FOTO M.Brailescu)Nu mult timp a trecut de când conflictul dintre suporterii și jucătorii Oțelului a atins apogeul, pare că apele s-au și liniștit, chiar dacă nu complet. Cu toate că s-au aruncat vorbe grele, unii spun chiar și pumni la fel de grei, părțile “beligerante” par că sunt dispuse a da totul uitării.
În timp ce în presă s-a vorbit de un război deschis între suporteri, pe de o parte, și Dorinel, Grahovac sau Sălăgeanu, de cealaltă parte, s-a dat prea puțină importanţă celor care au încercat să “calmeze spiritele”.

FOTO de Marian BrailescuAntrenorul Dorinel Munteanu a declarat după meciul cu Steaua că nu va mai vorbi cu presa până la finalul campionatului, el urmând să lipsească de acum de la toate conferinţele de presă, sarcina lui urmând să fie preluată de secundul Balauru.

FOTO de Marian BrailescuOțelul este, a fost și va fi simbolul gălăţenilor. Indiferent că ne-am bătut pentru evitarea retrogradării sau pentru câștigarea campionatului, această echipă a reușit să ne redea zâmbetul pe față, într-un oraș care devine pe zi ce trece tot mai gri.  

FOTO de Vali Munteanu“Interesele sunt enorme și pe lângă miza financiară este și una cu accent politic puternic. Există personaje care încearcă să facă o altă conducere, o conducere paralelă cu așa-ziși investitori, cu conducători chiar din Liga 1, vă spun sigur că aceștia sunt împreună cu unul dintre contracandidații mei la lupta pentru Primarie.

Antal, omul-foarfeca (FOTO Marian Brailescu)"Din păcate, de această dată, golul pe care l-am înscris nu a ajutat echipa să meargă mai departe. Păcat, am făcut un joc bun, dar fără folos.”

FOTO: Marian BrailescuÎnaintea partidei cu FC Vaslui din sferturile Cupei, am avut parte de o săptămână mai agitată decât oricând în istoria recentă a clubului. Demisii și demiteri speculate sau chiar bani cărați din visteria clubului către politic, adică multe zvonuri răuvoitoare.

Mai multe articole..

Pagina 8 din 13

8
Login sau crează cont pentru a comenta              |