STIRI File de poveste

Primele doua legende vin alaturi de noiSuporterii uniți ai echipei Oțelul Galați continuă acțiunile care vor avea ca finalitate reapariția clubului nostru. Avem plăcerea să vă anunțăm că s-au alăturat acestui proiect două legende oţelare, Stelian Bordieanu și Sorin Haraga, oameni cu experiență în domeniul sportiv, dar și în organizarea unui club de fotbal.

Robert CiureaCăpitanul Oțelului, Robert Ciurea, a vorbit despre meciul din etapa a 25-a din Liga a II-a, cel cu Rapidul, care ne-a adus retrogradarea:

Mihai Manau - un copil care si-a vazut implinit visul de a juca la echipa sa favoritaAstăzi, 22 martie 2016, Mihai Manău împlineşte frumoasa vârstă de 18 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.

Ioan FilipFostul campion, supercampion şi participant cu Oţelul în Champions League, Ioan Filip, a acordat un interviu Gazetei Sporturilor în care vorbeşte despre cariera pe care şi-a ales-o, sfaturile primate de la părinţi şi explică de ce meciul cu Oţelul – FC Timişoara a fost cea mai mare bucurie a vieţii sale.

Danut OpreaFostul jucător de legendă al Oţelului, Dănuţ Oprea, actualmente antrenorul naţionalei U21 a Moldovei a vorbit la DigiSport despre situaţia disperată în care a ajuns clubul fanion al Galaţiului.

Mai multe articole..

Pagina 1 din 26

Început
Anterior
1
Login sau crează cont pentru a comenta              |