STIRI File de poveste

Gabriel Giurgiu - legenda otelaraClubul nostru a împlinit 50 de ani de istorie, iar Dunărea Bătrână sărbătoreşte acest număr jubiliar printr-o serie de articole dedicate celor 50 de legende ale Oțelului, alese de noi şi prezentate într-o ordine aleatorie. Cum nu există o dată exactă de fondare a clubului, iar sigla şi actele oficiale ale FC Oţelul Galaţi indică doar anul 1964, suporterii au privilegiul de a se bucura pe tot parcursul anului 2014, aşa că în fiecare săptămână vom prezenta un nou om care a ridicat numele formaţiei noastre la rang de mare echipă. Astăzi a venit rândul unuia dintre cei mai constanţi oameni ai echipei roş-alb-albastre şi unul dintre căpitanii acesteia în perioada cea mai glorioasă a Oţelului.

Danut Oprea, finalizand o actiune de atac si bucurandu-se alaturi de faniClubul nostru a împlinit 50 de ani de istorie, iar Dunărea Bătrână sărbătoreşte acest număr jubiliar printr-o serie de articole dedicate celor 50 de legende ale Oțelului, alese de noi şi prezentate într-o ordine aleatorie. Cum nu există o dată exactă de fondare a clubului, iar sigla şi actele oficiale ale FC Oţelul Galaţi indică doar anul 1964, suporterii au privilegiul de a se bucura pe tot parcursul anului 2014, aşa că în fiecare săptămână vom prezenta un nou om care a ridicat numele formaţiei noastre la rang de mare echipă. Astăzi a venit rândul lui Dănuţ Oprea, cel care a fost asul din mâneca antrenorului Lăcătuş în sezonul 2001-2002, în care Oţelul s-a bătut pentru prima oară cu adevărat la titlu.

Daniel Stan in duel cu turcii de la TrabzonsporClubul nostru a împlinit 50 de ani de istorie, iar Dunărea Bătrână sărbătoreşte acest număr jubiliar printr-o serie de articole dedicate celor 50 de legende ale Oțelului, alese de noi şi prezentate într-o ordine aleatorie. Cum nu există o dată exactă de fondare a clubului, iar sigla şi actele oficiale ale FC Oţelul Galaţi indică doar anul 1964, suporterii au privilegiul de a se bucura pe tot parcursul anului 2014, aşa că în fiecare săptămână vom prezenta un nou om care a ridicat numele formaţiei noastre la rang de mare echipă. Astăzi a venit rândul atacantului Daniel Stan, cel care, la fel ca Jula, a fost decisiv în obţinerea primului trofeu din istoria clubului: Cupa UEFA Intertoto.

Ion Profir, la meciul Oţelul - Juventus 1-07 septembrie 1988, ziua în care Oţelul debuta într-o competiţie europeană, în Cupa UEFA, chiar cu Juventus Torino. Astăzi se împlinesc 26 de ani de la victoria de senzaţie a Oţelului în faţa italienilor, scor 1-0.

Dorin ArcanuClubul nostru a împlinit 50 de ani de istorie, iar Dunărea Bătrână sărbătoreşte acest număr jubiliar printr-o serie de articole dedicate celor 50 de legende ale Oțelului, alese de noi şi prezentate într-o ordine aleatorie. Cum nu există o dată exactă de fondare a clubului, iar sigla şi actele oficiale ale FC Oţelul Galaţi indică doar anul 1964, suporterii au privilegiul de a se bucura pe tot parcursul anului 2014, aşa că în fiecare săptămână vom prezenta un nou om care a ridicat numele formaţiei noastre la rang de mare echipă. Astăzi a venit rândul lui Dorin Arcanu, portarul care a apărat accidentat în victoria de poveste din Giuleşti, scor 4-3, contra Rapidului, şi a făcut parte din frumoasa generaţie a Oţelului din anii ’90.

Mai multe articole..

Pagina 11 din 26

11
Login sau crează cont pentru a comenta              |