STIRI File de poveste

Alejandro VigliantiLegendarul jucător roş-alb-albastru, Alejandro Viglianti, a salutat prin intermediul internetului, direct din Argentina, toţi gălăţenii. Fostul mijlocaş şi director sportiv al Oţelului a declarat că într-o zi va reveni cu siguranţă la Galaţi.  

Alejandro VigliantiFostul jucător de legendă al Oţelului, Alejandro Viglianti, a vorbit prin intermediul internetului, direct din Argentina, despre situaţia de acum de la echipăl. Sud-americanul care a fost şi director sportiv la clubul nostru este de părere că patronul Adamescu este de vină pentru tot ce s-a întâmplat la Oţelul şi crede că schimbarea poate veni doar dacă acesta va lăsa formaţia de la Dunăre cuiva căruia să-i pese de sport. “Vili” i-a lăudat pe Cristi Munteanu şi Daniel Florea pentru că nu au lăsat echipa la greu, deşi condiţiile sunt zero.

Daniel FloreaÎntr-o declaraţie acordată celor de la Sport Total FM, antrenorul Daniel Florea a vorbit despre victoria Oţelului de la Brăila, dar nu a dorit să atingă prea mult subiectul problemelor de la club.

Generatia anilor '90La emisiunea radio Lider Sportiv, managerul sportiv al Oțelului, Cristian Munteanu, a făcut o analogie între perioada pe care o traversează acum echipa și vremurile în care la club se lansau în fotbalul mare Cătălin Tofan, Viorel Tănase sau Costin Maleș:

Gabriel ParaschivLegenda oţelară Gabriel Paraschiv, actualmente antrenor la Flacăra Moreni, echipă din Liga a IV-a a reuşit o calificare de senzaţie în Faza a 5-a a Cupei României, acolo unde ar putea întâlni chiar pe Oţelul Galaţi! Într-un interviu acordat celor de la ProSport, fostul lider al echipe care a luat campionatul în 2011, a atins şi subiecte legate de Oţelul, de foştii săi colegi şi de problemele actuale ale formaţiei de la Dunăre.

Valentin Stefan marcand in poarta BacauluiImpresionat de numărul mare de like-uri primite la o poză postată de către pagina de Facebook a Dunării Bătrâne, fotografie în care era reprezentat făcând ceea ce ştia mai bine, să şuteze la poartă, legendarul Valentin Ştefan a lăsat un comentariu de apreciere pentru suporterii cunoscători ai Oţelului. Fostul mare căpitan roş-alb-albastru se bucură pentru că vede că cea mai galonată echipă din istoria oraşului Galaţi încă mai are o mulţime de fani şi i-a lăudat pe aceştia pentru respectul pe care-l arată atât pentru trecut, cât şi pentru prezent.

Sergiu Costin a facut onorurileAstăzi se împlinesc 4 ani de când Oţelul a reuşit să înhaţe al doilea trofeu intern şi anume Supercupa României. Pe 17 iulie 2011, la Piatra Neamţ, echipa noastră (pe atunci campioana en-titre) întâlnea câştigătoarea Cupei, Steaua.
Cu peste 2000 de gălăţeni în peluză(!), Oţelul câştiga partida de o manieră entuziasmantă, după un meci în care toată lumea a recunoscut că a existat o singură formaţie pe teren. Golul victoriei a fost marcat de Laurenţiu Buş în minutul 14, după o acţiune personală a acestuia de toată frumuseţea.

Mesaj pentru Otelul Old-BoysO parte din cele 50 de legende al Oțelului s-au reunit la Buzău, cu prilejul unui eveniment caritabil. Despre competiţia amicală a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, Marius Cosoreanu, unul dintre organizatorii evenimentului.  

Valentin Stefan - unul dintre cei mai mari capitani din istoria OteluluiFostul căpitan de legendă al Oţelului, Valentin Ştefan, ne-a obişnuit în ultima vreme cu mesajele tranşante pe pagina sa personală de Facebook. Eroul roş-alb-albastru din anii ‘90 a explicat că Oţelul nu a murit încă şi din acest motiv nimeni, dar absolut nimeni, nu poate copia această echipă şi rezultatele ei măreţe. Vali Ştefan crede că Oţelul Galaţi, clubul care deţine palmaresul, culorile şi numele de legendă, al formaţiei fanion a oraşului nostru nu poate fi înlocuit. El a comparat suporterii şi echipa noastră de suflet cu o mare familie, din care spune că este tare mândru să facă parte până la moarte!

Iulian ArhireLa Cupa Oţelarilor, fostul jucător roş-alb-albastru, Iulian “Max” Arhire, care a evoluat la Oţelul Old-Boys, alături de care a câştigat competiţia, a declarat că echipa noastră nu va muri niciodată, cel puţin în sufletul fostelor glorii sau al suporterilor. El a explicat că încă mai speră ca autorităţile locale sau cei de la TNG, care deţin clubul acum, vor găsi o metodă să salveze Oţelul. Fiind în asentimentul suporterilor, Arhire a explicat că nici măcar nu mai înţelege ce se întâmplă în fotbalul gălăţean de o bună perioadă de timp.

Mai multe articole..

Pagina 3 din 13

3
Login sau crează cont pentru a comenta              |