STIRI File de poveste

Ion Viorel in tricoul OteluluiClubul nostru a împlinit 50 de ani de istorie, iar Dunărea Bătrână sărbătoreşte acest număr jubiliar printr-o serie de articole dedicate celor 50 de legende ale Oțelului, alese de noi şi prezentate într-o ordine aleatorie. Cum nu există o dată exactă de fondare a clubului, iar sigla şi actele oficiale ale FC Oţelul Galaţi indică doar anul 1964, suporterii au privilegiul de a se bucura pe tot parcursul anului 2014, aşa că în fiecare săptămână vom prezenta un nou erou care a ridicat numele formaţiei noastre la rang de mare echipă. Continuăm cu artileria grea pe final şi trecem astăzi la cel mai rapid fotbalist care a călcat vreodată pe arena din Ţiglina III, un jucător pentru care apărătorii adverşi nu au reprezentat decât biete jaloane în drumul spre gol

Florin Cernat era inca un copil cand a plecat de la OtelulClubul nostru a împlinit 50 de ani de istorie, iar Dunărea Bătrână sărbătoreşte acest număr jubiliar printr-o serie de articole dedicate celor 50 de legende ale Oțelului, alese de noi şi prezentate într-o ordine aleatorie. Cum nu există o dată exactă de fondare a clubului, iar sigla şi actele oficiale ale FC Oţelul Galaţi indică doar anul 1964, suporterii au privilegiul de a se bucura pe tot parcursul anului 2014, aşa că în fiecare săptămână vom prezenta un nou erou care a ridicat numele formaţiei noastre la rang de mare echipă. A venit rândul lui Florin Cernat, cel care a dovedit că merită să facă parte din rândul legendelor Oţelului atunci când a decis să revină în locul din care s-a lansat, în unul din cele mai grele momente din istoria clubului.

Sergiu Costin - un capitan de legendaClubul nostru a împlinit 50 de ani de istorie, iar Dunărea Bătrână sărbătoreşte acest număr jubiliar printr-o serie de articole dedicate celor 50 de legende ale Oțelului, alese de noi şi prezentate într-o ordine aleatorie. Cum nu există o dată exactă de fondare a clubului, iar sigla şi actele oficiale ale FC Oţelul Galaţi indică doar anul 1964, suporterii au privilegiul de a se bucura pe tot parcursul anului 2014, aşa că în fiecare săptămână vom prezenta un nou erou care a ridicat numele formaţiei noastre la rang de mare echipă. Ne apropiem de final şi a sosit timpul să scoatem artileria grea. A venit rândul celui care a fost căpitanul eroilor din 2011 care au câştigat campionatul şi Supercupa pentru prima oară în istoria Oţelului!

Gelu Popescu la retragerea din cariera de fotbalistClubul nostru a împlinit 50 de ani de istorie, iar Dunărea Bătrână sărbătoreşte acest număr jubiliar printr-o serie de articole dedicate celor 50 de legende ale Oțelului, alese de noi şi prezentate într-o ordine aleatorie. Cum nu există o dată exactă de fondare a clubului, iar sigla şi actele oficiale ale FC Oţelul Galaţi indică doar anul 1964, suporterii au privilegiul de a se bucura pe tot parcursul anului 2014, aşa că în fiecare săptămână vom prezenta un nou erou care a ridicat numele formaţiei noastre la rang de mare echipă. A venit rândul unui fost jucător şi om de conducere la Oţelul timp de 32 de ani!

Vasile Simionas - omul din spatele legendei Campioanei ProvincieiClubul nostru a împlinit 50 de ani de istorie, iar Dunărea Bătrână sărbătoreşte acest număr jubiliar printr-o serie de articole dedicate celor 50 de legende ale Oțelului, alese de noi şi prezentate într-o ordine aleatorie. Cum nu există o dată exactă de fondare a clubului, iar sigla şi actele oficiale ale FC Oţelul Galaţi indică doar anul 1964, suporterii au privilegiul de a se bucura pe tot parcursul anului 2014, aşa că în fiecare săptămână vom prezenta un nou erou care a ridicat numele formaţiei noastre la rang de mare echipă. A venit rândul celui mai longeviv antrenor de la Oţelul, cel care a condus echipa de la mijlocul anilor ’90, dând formă “Campioanei Provinciei” şi transformând stadionul din Ţiglina III în “Cimitirul Granzilor”.

Mai multe articole..

Pagina 9 din 26

9
Login sau crează cont pentru a comenta              |