STIRI Liga 2 ”Florea a scos maximum”

Daniel FloreaDaniel FloreaFostul conducător sportiv al Oțelului, Cristian Munteanu, a vorbit la Divizia Locală, de la Digi24 Galați, despre parcursul echipei în prima parte a sezonului:

”În ciuda poziției din clasament care, din punctul meu de vedere, este mincinoasă, echipa noastră a jucat, a practicat un fotbal bun, chiar dacă nu am marcat foarte multe goluri. Echipa a fost preocupată să joace fotbal, am avut și ghinion.”

Babicu a comentat în aceeași emisiune și despre antrenorul echipei: ”Lui Daniel Florea ce să-i spui!? A antrenat o echipă care nu avea salarii, prime de meci... Asta se întâmplă când nu îi oferi nimic, îl trimiți în ziua jocului. Au fost discuții și presiuni să-l dau afară, dar era o tâmpenie. Florea a scos maximum!”, a spus Cristi Munteanu.    

www.sportgalati.com

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Aruon » 29-12-2015 17:20

Daca antrenor era Viorel Tanase ,Paraschiv sau Costin sigur lua mai multe puncte.Am impresia ca Florea nu are controlul vestiarului..nu prea are autoritate.E posibil sa ma insel.Sa nu uitam ca sub comanda lui Florea am trait cateva umilinte..
Cred ca ar trebui sa-i dam EJECT lui Florea.A avut un tur pe care l-a facut praf.Cate victorii are?Umilinta de la Pojorata cum e?
:) din pacate nu e ok ca antrenor..

Aruon

Login sau crează cont pentru a comenta              |