STIRI Stadion ”În anii buni ai ArcelorMittal Galaţi am sprijinit echipa”

ArcelorMittal GalatiArcelorMittal GalatiSubiectul stadionului “Oţelul” a devenit unul de extremă importanţă în ultima vreme, mai ales după ce echipa care poartă numele arenei  a fost dată afară de acolo şi, din cauza aceasta, ar putea fi nevoită să joace în exil, la Slobozia, meciurile considerate pe teren propriu în Liga a II-a. Directorul general al ArcelorMittal Galaţi, Bruno Ribo, a precizat că datoria pe care clubul de fotbal o are faţă de Combinat este de peste jumătate de milion de euro, pentru folosirea stadionului în ultimii doi ani! Reprezentantul AMG a lăsat totuşi o portiţă în ultima sa declaraţie, spunând că ar exista poate o mică şansă ca Oţelul să mai revină acolo. Până atunci însă, cel mai probabil, stadionul din Ţiglina III va fi folosit de Metalosport Galaţi din sezonul următor. Suporterii Oţelului au anunţat deja un amplu protest, care va avea loc chiar la stadion, după ce echipa lor a fost dată afară din locul care i-a servit drept casă timp de peste trei decenii.

Bruno Ribo (director general ArcelorMittal): "Nu excludem posibilitatea ca această echipă, şi altele, să folosească această bază. De asemenea, anexele care sunt acolo, facilităţile sportive pot fi folosite şi de alte sporturi de amatori, dar şi de propriii noştri angajaţi. E un fel de a spune că i-am dat afară pe cei de la Oţelul. Ar trebui să ne aducem aminte că în anii buni ai ArcelorMittal Galaţi am sprijinit echipa, în total, cu peste 20 de milioane de euro. În 2011, din motive evidente, am oprit aceste suport şi am căutat un partener care să preia clubul şi care la acel moment era compania de asigurări numărul unu din România, Astra Asigurări, despre care aveam referinţe bune şi căreia i-am predat clubul în situaţia în care era la acel moment. Dar, clubul este un lucru, stadionul este altceva."

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Tudor » 15-07-2015 10:50

Asta de cand e la combinat? Cineva cu vechime era mai in masura sa vorbeasca.
+2

Tudor

  •  
  •  

#2 Mylky » 15-07-2015 12:02

Citez pe Vlad Drăgan:
Bruno Ribo (director general ArcelorMittal): "În 2011, din motive evidente, am oprit aceste suport şi am căutat un partener care să preia clubul şi care la acel moment era compania de asigurări numărul unu din România, Astra Asigurări, despre care aveam referinţe bune şi căreia i-am predat clubul în situaţia în care era la acel moment. Dar, clubul este un lucru, stadionul este altceva."
Si ce mai hal de "bune referinte" ati avut mai Bruno Ribo... ati dat clubul pe mana unui... :-x
+2

Mylky

Login sau crează cont pentru a comenta              |