STIRI Liga 2 ÎNFRÂNGERE PE TOATE LINIILE

Otelul vs Academica ClinceniOtelul vs Academica ClinceniOțelul Galați – Academica Clinceni 0-1(0-1)
Oțelul se afundă tot mai tare în nisipurile mișcătoare ale subsolului clasamentului, după ce a pierdut din nou, scor 0-1, acasă, împotriva “extraterestrelor” de la Academica Clinceni, ocupanta locului 2 în clasament. Totul a mers prost în dreptul formației noastre, meciul fiind pierdut datorită unei combinații letale de greșeli personale și tactice, lipsă de motivație, la care s-a adăugat un arbitraj imbecil, care a împins de la spate echipa oaspete, pe principiul picăturii chinezești: “puţin câte puţin”.


Nici suporterii nu au reușit să iasă din tiparul morbid, doar 500 de “oțelari” luând drumul stadionului, într-o zi perfectă pentru fotbal.
Partida a început cu oaspeții presând, însă fără nicio ocazie notabilă în primele minute. Prima șansă i-a aparținut lui George Cîrjan, acesta șutând pe lângă poartă, din unghi, în minutul  5. Oaspeții au replicat prin ocazia uriașă a lui Venţer, șutul acestuia fiind blocat de Nicuşor Grecu într-o situație foarte dificilă(9’).
Când jocul se liniştise şi părea că totul se îndreaptă, “oțelarii” au greșit prostește o minge în apărare, oaspeții i-au prins pe picior greșit și au înscris prin Mușat, scăpat singur cu portarul(30’). Replica nu s-a lăsat așteptată, Cîrjan ratând o dublă ocazie numai două minute mai târziu, portarul celor din Clinceni respingând de fiecare dată. Acelaşi Cîrjan a ratat lovitura de cap de la numai 2 metri de poartă goală, în timp ce Eduard Dumitru a trimis peste poartă dintr-o poziție foarte bună.
De altfel, desfășurarea jocului nu s-a mai schimbat prea mult până la finalul celor 90 de minute, “oțelarii” alergând în permanență după egalare, însă fără luciditate și fără succes.
Partea secundă a fost dominată de favoriții nostril, care au ratat și câteva ocazii bune, venite însă în urma presiunii prelungite asupra oaspeţilor, și nu după un joc tactic reușit. Robert Tătar a fost foarte aproape de gol în două rânduri, mai întâi cu un șut bombă de la 30 de metri, respins cu mare dificultate de goalkeeperul advers, iar apoi cu un călcâi defectuos, la numai 8 metri de poartă, când un șut din întoarcere ar fi fost mult mai indicat.
Nici Cîrjan nu a fost mai inspirat, lovitura sa de cap trecând pe lângă poartă, așa cum s-a întâmplat și cu șutul din lovitură liberă trimis de Ionuţ Miron. Același Miron a semnat și ultima mare ocazie, un voleu superb, puternic și aproape perfect plasat, care a trecut la o palmă de stâlpul porții adverse(81’).
În rest s-au remarcat doar îndelungile trageri de timp ale fetițelor de la Clinceni, tolerate și chiar încurajate părintește de centralul  Cornel Marcu, ale cărui decizii au avantajat constant doar echipa oaspete, huiduielile din tribune devenind leitmotiv al oricărui fluier al acestuia.
Din păcate înfrângerea ne-a relevant încă o dată, dacă mai era nevoie, multitudinea de slăbiciuni ale clubului nostru, care se zbate pentru fiecare gură de oxigen, în momentul de față. Urmează o deplasare extrem de dificilă, la Călărași, împotriva unei echipe care a arătat mult mai mult fotbal decât oaspetele de astăzi.

Oţelul a jucat în formula: Grecu - Stoian, R. Codreanu, Asanache, Murgoci - Dajborg, Tătar (74’ I.Constantinescu) - Ed.Dumitru (54’ C.Miron, min. 54), Stănescu, Diarra (28’ Adăscăliţei) – Cîrjan. Antrenor: Daniel Florea

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Laguna GT » 14-11-2015 16:57

" meciul fiind pierdut datorită unei combinații letale de greșeli personale și tactice"

Sa inteleg ca este bine ca am pierdut? Daca nu, atunci corect este "meciul fiind pierdut DIN CAUZA (DIN PRICINA) unei .....".
−1

Laguna GT

  •  
  •  

#2 push2gl » 14-11-2015 17:06

Cumpar fulare , esarfe Otelul .

push2gl

  •  
  •  

#3 Tudor » 14-11-2015 21:34

Citez pe Laguna GT:
" meciul fiind pierdut datorită unei combinații letale de greșeli personale și tactice"

Sa inteleg ca este bine ca am pierdut? Daca nu, atunci corect este "meciul fiind pierdut DIN CAUZA (DIN PRICINA) unei .....".

Asa este, cand vorbim de un lucru negativ, corect se scrie "din cauza". Dar eu zic ca e mai putin important acest lucru. Stim cu totii la ce s-a referit. :P
−1

Tudor

Login sau crează cont pentru a comenta              |