STIRI Liga 2 “La ce am văzut în Liga a II-a ar trebui să câştigăm meci de meci, dar...”

Alexandru AvramAlexandru AvramLa Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, Alexandru Avram a vorbit despre adversarele din Liga a II-a, dar şi despre planul său de a slăbi 7 kilograme, pentru a fi luat în considerare chiar pentru un post de titular la Oţelul.


Alexandru Avram: “Sperăm să scoatem maxim din fiecare meci acum. La ce am văzut în Liga a II-a ar trebui să câştigăm meci de meci, dar uite că am întâmpinat probleme. Mai am 7 kilograme de dat jos. De Sărbători, când alţii mâncau, eu mă cântăream. Cu siguranţă după vacanţa de iarnă voi fi apt. Până la primul meci din 2016 voi da cele 7 kilograme jos, cu siguranţă. Asta trebuie făcut! Aşa sper, că voi inta din primele minute, în funcţie de ce va decide şi antrenorul. Dacă voi fi apt şi voi face tot ce trebuie, nu văd de ce nu aş intra chiar din primele minute.” 

Comentarii   
  •  
  •  

#1 Arkan » 17-01-2016 12:49

Mult succes, Alex Avram! Mai ai inca 10 ani sa iti faci o cariera la care sa privesti apoi in urma cu mandrie. Talent exista cat nu gasesti decat la vreo 4-5 jucatori din prima liga, dar pentru a recupera timpul pierdut trebuie sa muncesti mult in fiecare zi!

Arkan

Login sau crează cont pentru a comenta              |