STIRI Liga 2 LA MULŢI ANI, Cosmin Stoian!

Cosmin StoianCosmin StoianAstăzi, 8 ianuarie 2016, mijlocaşul Cosmin Stoian împlineşte vârsta de 21 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.


Cosmin Stoian este unul dintre cei mai promiţători jucători formaţi în propria pepinieră de talente a clubului. Evoluează în banda dreaptă, la mijlocul terenului sau ca fundaş şi s-a făcut remarcat mai întâi la echipa a doua, acolo unde a avut evoluţii foarte bune, încununate cu goluri marcate destul de des. A debutat la seniorii Oţelului pe 18 iulie 2014, când a intrat pe finalul partidei de Cupa Ligii câştigată în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ la lovituri de departajare. A fost unul dintre executanţi şi a dat dovadă de mult tupeu şi sânge rece, marcând direct la vinclu. A intrat pe teren apoi 10 ori în Liga 1, aproape de fiecare dată din postura de rezervă, adunând 143 de minute pe terenul de joc, în care a reuşit o pasă decisivă de gol. El a bifat 14 prezențe în prima parte a campionatului, acumulând în total 1.199 de minute pe gazon.
În 2014, Cosmin Stoian a fost chemat pentru un stagiu de pregătire cu reprezentativa de tineret la baza sportivă de la Mogoșoaia.

Comentarii   
  •  
  •  

#1 otzelarul » 08-01-2016 19:44

La multi ani Cosmin !

PS : Marius Pena si Cristi Sirghi si-au reziliat contractele cu Concordia Chiajna, totusi ar fi mult prea frumos sa ii avem in echipa noastra pt ce a mai ramas din retur :-)

otzelarul

  •  
  •  

#2 Viorel Craciun » 08-01-2016 21:05

Citez pe otzelarul:
La multi ani Cosmin !

PS : Marius Pena si Cristi Sirghi si-au reziliat contractele cu Concordia Chiajna, totusi ar fi mult prea frumos sa ii avem in echipa noastra pt ce a mai ramas din retur :-)

sarghi dupa ce a cerut falimentul clubului in instanta , fii sigur ca va fi primul care va suna adunarea la pregatirile de iarna

Viorel Craciun

  •  
  •  

#3 Damian » 08-01-2016 23:01

Citez pe otzelarul:
PS : Marius Pena si Cristi Sirghi si-au reziliat contractele cu Concordia Chiajna, totusi ar fi mult prea frumos sa ii avem in echipa noastra pt ce a mai ramas din retur :-)Nu mai visati oameni buni la semenea chestii. Sa fim seriosi. Nici Pena, nici Sirghi nici altcineva din vechiul lot al Otelului nu va reveni la Otelul cand ei s-au chinuit sa scape de sub "jugul" acestui club ce-i tinea neplatiti si sa nu uitam un lucru asa cum bine spunea Viorel Craciun:

Citez pe Viorel Craciun:
Sarghi dupa ce a cerut falimentul clubului in instanta,[...]

nu cred ca se va mai intoarce niciodata la Otelul mai ales ca stie ca situatia financiara a clubului este la fel de dezastruoasa, in acest moment nimeni nu mai baga bani in acest club.


La multi ani Cosmin !

Damian

Login sau crează cont pentru a comenta              |