STIRI Liga 2

Laurentiu BusDunărea Călărași – Oțelul Galați 3-1(1-1)
Dacă situația legală a clubului dă unele semne de îmbunătățire, nu același lucru se poate spune și despre partea sportivă a activității. Veștile bune despre revenirea sediului social al clubului la Galați nu au fost dublate de un rezultat bun și pe terenul de fotbal. Tinerii “oțelari” au ajuns la 10 meciuri consecutive fără victorie, în urmă disputei de astăzi.

FOTO Ionut BadalutaContactul cu Liga a II-a continuă să nu fie unul de bun augur pentru tânăra şi neexperimentata echipă a Oţelului, care a ajuns la 9 meciuri consecutive fără victorie, din care ultimele 5 partide fără gol marcat, aflându-se la un singur punct distanţă de retrogradarea directă! De partea cealaltă, Dunărea Călăraşi o duce foarte bine pentru o nou-promovată, aflându-se pe locul 4 al clasamentului, cu şanse mari de a intra în play-off. Cele două echipe vin după rezultate diametral opuse, călărăşenii impunându-se cu 2-0 la Bacău, în timp ce “oţelarii” au pierdut acasă, 0-1, cu Academica Clinceni. Să sperăm că roş-alb-albaştrii vor putea specula slăbiciunile pe care le mai arată, din când în când, galben-albaştrii pe teren propriu.

Cristi MunteanuPartida dintre Oţelul Şi Dacia Unirea Brăila se va disputa în afara programului normal al etapei a 16-a şi va fi televizată. Din acest motiv, managerul sportiv Cristian Munteanu spune că echipa pe care o conduce face audienţă, chiar dacă stă rău în clasamentul Ligii a II-a. Oficialul roş-alb-albastru a declarat însă că formaţia noastră nu a primit încă banii care i se cuveneau din drepturile TV!

Daniel FloreaLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, antrenorul Oțelului, Daniel Florea, a declarat că echipa sa trebuie să facă toate eforturile posibile pentru a câștiga puncte:

Otelul si Braila au mai jucat in nocturna in 2012Partida dintre Oţelul Şi Dacia Unirea Brăila se va disputa în afara programului normal al etapei a 16-a!

Alexandru Istrate La meciul din prima etapă a returului din lotul Oțelului au lipsit mijlocașii Alexandru Avram și Alexandru Istrate, cel din urmă dispărând de mai multă vreme din peisaj. Despre absențele celor doi a vorbit la Lider Sportiv 80, antrenorul principal al echipei Daniel Florea:

Otelul vs Academica ClinceniAcademica Clinceni, una dintre cele mai antipatice echipe de fotbal care a trecut pe la Galaţi, ne-a învins sâmbătă cu 1-0 şi şi-a păstrat locul 2 în clasament, în timp ce Oţelul zace pe poziţia a 12-a. Iată ce au declarat oaspeţii după partida respectivă:

Stoian si CirjanDoi dintre cei mai importanţi jucători ai Oţelului, George Cîrjan şi Cosmin Stoian, au vorbit la emisiunea Divizia Locală de la Digi24 Galaţi despre problemele financiare de la club şi despre felul în care s-ar rezolva un posibil transfer al lor la o altă echipă.

Daniel FloreaAntrenorul principal al Oțelului, Daniel Florea, a declarat în ediția 80 de Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM că va discuta cu ceilalți oameni din club pentru a lua o decizie privind soarta echipei:

Daniel FloreaÎn ediția 80 de Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, antrenorul Oțelului, Daniel Florea, a vorbit despre înfrângerea (0-1) de pe teren propriu cu Academica Clinceni:

Mai multe articole..

Pagina 10 din 34

10
Login sau crează cont pentru a comenta              |