STIRI Liga 2

Otelul vs Academica ClinceniOțelul Galați – Academica Clinceni 0-1(0-1)
Oțelul se afundă tot mai tare în nisipurile mișcătoare ale subsolului clasamentului, după ce a pierdut din nou, scor 0-1, acasă, împotriva “extraterestrelor” de la Academica Clinceni, ocupanta locului 2 în clasament. Totul a mers prost în dreptul formației noastre, meciul fiind pierdut datorită unei combinații letale de greșeli personale și tactice, lipsă de motivație, la care s-a adăugat un arbitraj imbecil, care a împins de la spate echipa oaspete, pe principiul picăturii chinezești: “puţin câte puţin”.

In tur a fost 3-0 pentru Academica ClinceniDeşi nu a plecat niciodată oficial de pe stadionul care-i poartă numele, Oţelul revine totuşi pe arena din Ţiglina III, după ce a fost plimbată, cel puţin la nivel declarativ, pe la Brăila, Lieşti sau pe Stadionul “Dunărea”. Alungată din nou, ca şi în vară, de către proprietarul bazei sportive, ArcelorMittal, echipa noastră a primit un ajutor pe care-l aştepta de mult timp, de la Primăria Galaţi, instituţie care a mediat discuţiile cu cei din Combinat, formaţia roş-alb-albastră revenind acasă, chiar dacă teoretic nici nu a apucat să plece nicăieri.

George CirjanAtacantul George Cîrjan şi-a făcut mea culpa la emisiunea Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, pentru faptul că a reuşit să marcheze un sigur gol de la revenirea la Oţelul. Cu toate acestea vârful de lance oţelar speră ca lucrurile să se îmbunătăţească pe faza de atac, mai ales că strategia antrenorilor şi a juc[torilor gălăţeni este una bazată pe obţinerea celor 3 puncte la fiecare meci. 

George CirjanAtacantul George Cîrjan a făcut o scurtă comparaţie între Oţelul şi Ceahlăul Piatra Neamţ, ultimele două echipe pentru care a evoluat. El a explicat că nu a mai văzut vreun salariu din fotbal încă din luna februarie a anului curent şi este de părere că lipsa banilor afectează şi poziţia echipelor în clasament.   

Grecu, in centrul imaginiiLa Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, Cosmin Stoian, a vorbit despre punctul obţinut la Rapid, despre prestaţia portarului Nicuşor Grecu, dar şi despre faptul că el şi colegii trebuie să joace în special pentru ei, chiar dacă clubul nu le poate oferi mai nimic în schimb.  

George CirjanLa Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, atacantul George Cîrjan a declarat că nu este deloc mulţumit de punctajul obţinut de Oţelul după tur, şi nu a vrut să dea vina pe problemele de la club pentru linia de clasament actuală. Vârful de atac speră ca el şi colegii săi să remedieze situaţia în cele 5 meciuri rămase de disputat în acest an, pentru a se depărta în primul rând de zona retrogradării şi pentru a se putea gândi chiar la locurile de play-off.  

Cosmin StoianUnul din puţinii jucători care au făcut parte din lotul Oţelului şi în sezonul trecut, Cosmin Stoian, a vorbit la Divizia Locală, de la Digi 24 Galaţi, despre situaţia grea de la club. Fotbalistul de bandă dreaptă a declarat că el şi colegii săi trebuie să uite toate greutăţile atunci când intră pe teren şi să dea totul pentru ca echipa să câştige. El a recunoscut că managerul Cristi Munteanu le-a prezentat situaţia, aşa cum era ea încă de la început, aşa că jucătorii ştiau la ce se înhamă pentru noul sezon.   

Cheick Diarra in prim planEchipa Fan Club FC Oţelul Galaţi i-a rugat pe mai mulţi jucători, dar şi pe managerul sportiv Cristi Munteanu să ofere declaraţii după meciul cu Rapid din Giuleşti, terminat la egalitate, 0-0. Să vedem răspunsurile:

George CirjanCel mai vârstnic component al lotului, la doar 27 de ani, atacantul George Cîrjan, a vorbit despre situaţia actuală de la Oţelul la emisiunea Divizia Locală de la Digi 24 Galaţi. Fotbalistul spune că îi înţelege pe suporteri că doresc mai mult de la echipă, dar explică cum condiţiile de la club scad din randamentul jucătorilor actuali.

Cristi MunteanuAstăzi, 10 noiembrie 2015, managerul sportiv Cristian Munteanu împlineşte vârsta de 41 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în conducerea clubului roş-alb-albastru.

Mai multe articole..

Pagina 11 din 34

11
Login sau crează cont pentru a comenta              |