STIRI Liga 2

Cativa jucatori otelari sunt in vizorul rivalei braileneSituaţia dezastruoasă de la Oţelul nu a fost trecută cu vederea de vecinii de la Dacia Unirea Brăila, cei care şi-ar dori câţiva jucători din lotul formaţiei noastre. Trebuie precizat însă că fotbaliştii oţelari nu pot pleca de la echipă fără acordul creditorilor şi chiar dacă unii dintre aceştia se pregătesc cu alte formaţii din Liga a II-a, ei vor trebui să revină la Galaţi în momentul în care activitatea clubului nu va mai fi suspendată, asta însemnând data de 25 februarie.

Samoel CojocCăpitanul Oțelului din turul de campionat, Samoel Cojoc, campion cu gruparea roș-alb-albastră în 2011, a vorbit despre situația actuală de la club.

Otelul in pericolUltimele vești din tabăra Oțelului au lovit puternic soarta clubului, iar șansele de ieșire din această situație sunt aproape nule!

FC Otelul GalatiAdministratorul judiciar Mihail Bojincă a declarat pentru Monitorul de Galați faptul că gruparea roș-alb-albastră este foarte aproape de faliment! Spusele sale vin să întărească decizia luată astăzi după întâlnirea creditorilor, atunci când trei din patru categorii de creditori au respins planul de reorganizare prezentat de către FC Oțelul.

FC Oțelul GalațiFC Oțelul a emis un comunicat de presă în care a anunțat rezultatul întâlnirii de astăzi din partea creditorilor. Practic, s-a decis o nouă amânare, pentru că trei categorii din patru au votat împotriva planului de reorganizare. 

Alexandru AvramLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, conducătorul sportiv al Oțelului,” Vivi” Stamate, a vorbit despre situația la zi a lotului antrenat de Daniel Florea. Astfel, managerul sportiv a oferit detalii despre:

Raphael StanescuDupă ce a preferat să facă reunirea la Sporting Turnu Măgurele echipă aflată pe locul 5 în Seria a 4-a din Liga III-a, Raphael Stănescu a revenit totuşi în lotul Oţelului, cel puţin pentru moment. De altfel, conducerea a anunţat că în perioada 19-25 ianuarie se va definitiva lotul actual, urmând a se vedea ce jucători vor fi puşi pe liber, iar Stănescu ar putea pleca după aceea, necunoscându-se încă intenţiile acestuia.   

Daniel DajbogLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, doi dintre jucătorii Oțelului, Eduard Dumitru și Daniel Dajbog, au vobit despre situația la zi a clubului gălățean:

Alexandru AvramLa Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, Alexandru Avram a vorbit despre adversarele din Liga a II-a, dar şi despre planul său de a slăbi 7 kilograme, pentru a fi luat în considerare chiar pentru un post de titular la Oţelul.

Daniel FloreaAntrenorul Daniel Florea a vorbit despre cazul căpitanului Samoel Cojoc, cel care a anunţat că este pregătit să renunţe la fotbal dacă situaţia de la Oţelul nu se schimbă în bine. Tehnicianul le dă dreptate jucătorilor supăraţi, deoarece nu îşi primesc banii şi spune că este dificil să lucrezi cu fotbalişti nemulţumiţi.

Mai multe articole..

Pagina 2 din 34

2
Login sau crează cont pentru a comenta              |