STIRI Liga 2

Vivi StamateManagerul sportiv al Oţelului, Aurelian Stamate, a declarat că toată suflarea oţelară aşteaptă cu înfrigurare verdictul Tribunalului Bucureşti, care ar putea arunca clubul în faliment sau, din contră, i-ar putea da şansa la reorganizare. Conducătorul echipei de la Dunăre spune că abia după aflarea rezultatului se poate pune în aplicare un plan de redresare, dar şi acest lucru depinde de apariţia unei surse de finanţare, în caz contrar fosta campioană a României trebuind să se obişnuiască cu un statut de amatoare.

Alexandru AvramLa Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, Alexandru Avram a vorbit despre condiţiile de la Oţelul. Fotbalistul a declarat că jucătorii ar trebui să-şi vadă de fotbal, nu să se plângă de situaţia de la echipă, fiind de părere că banii vor veni totuşi, dacă vor exista rezultate. Mijlocaşul ofensiv este de părere că multe echipe nu au condiţiile Oţelului, chiar şi în acest moment greu pentru fotbalul gălăţean.  

Sorin Haraga (FOTO Marian Brailescu)Antrenorul secund Sorin Haraga a declarat la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, că primul obiectiv al Oțelului este evitarea locului 13, după care echipa să scape de retrogradare în urma jocurilor din play-out:

Samoel CojocCăpitanul Samoel Cojoc a ajuns la limită din cauza gravei situaţii financiare în care se află Oţelul de prea mult timp. Fundaşul a declarat la reunire că a fost la un pas să nu se prezinte la primul antrenament al anului. Cojoc şi-a pierdut speranţa că cineva va readuce clubul pe linia de plutire şi a explicat că, dacă situaţia nu se schimbă urgent, preferă să plece la muncă în afară, aşa cum se întâmplă tot mai des în eşaloanele inferioare din România. Căpitanul Oţelului este singurul jucător din lotul roş-alb-albastru care a făcut parte din echipa care a ieşit campioană în 2011!

Otelul are nevoie de intariri serioaseSorin Haraga, antrenorul secund al echipei noastre, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, despre achizițiile de care Oțelul are nevoie pentru partea a doua a sezonului Ligii a II-a:

Jucatorii Otelului s-au antrenat pentru prima oara in 2016Jucătorii Oțelului s-au reunit astăzi sub comanda tehnicianului Daniel Florea și au efectuat prima ședință de pregătire din acest an. La antrenamentul desfășurat la Baza Sportivă „Zoltan David” au participat 19 jucători:

Eduard DumitruCum crezi că va fi întâlnirea cu colegii tăi la reunirea echipei?
Eduard Dumitru: „Intâlnirea cu colegii va fi una de bun augur și toți suntem nerăbdători să trecem la treabă”

Viorel Stefan nu va mai juca in tricoul OteluluiDacă la transferuri Oţelul nu a punctat încă la capitolul veniri, iată că la plecări suntem deja activi. Viorel Ştefan este primul jucător care îşi reziliază contractul cu formaţia gălăţeană pe anul acesta. Jucătorul împrumutat de la Dinamo pleacă astfel fără să fi lăsat o impresie prea grozavă la echipă. El a jucat în 9 partide pentru Oţelul, bifând 568 de minute.

Otelarii se reunesc la AncoraDupă pauza de iarnă, fotbaliștii de la Oțelul îşi vor relua pregătirile pentru partea a doua din Liga a II-a. Antrenorul secund al echipei, Sorin Haraga, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, despre prima ședință de pregătire din 2016 a “oțelarilor”:

Aurelian StamateActualul conducător sportiv al Oțelului, ”Vivi” Stamate, a declarat la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, că toți cei care fac parte din club trebuie să formeze un grup unit, o echipă, pentru îndeplinirea obiectivului:

Mai multe articole..

Pagina 3 din 34

3
Login sau crează cont pentru a comenta              |