STIRI Liga 2

Ciprian MileaAstăzi, 12 iulie 2015, Ciprian Milea, împlineşte vârsta de 31 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani”.
La această oră nu se cunoaşte situaţia mijlocaşului central, cel mai sigur urmând să vedem la reunirea din 15 iulie dacă el mai are contract cu Oţelul Galaţi, pentru care a jucat de 12 ori în sezonul trecut de Liga I.

Eduard Dumitru, unul dintre imprumutatii la MetalosportLa emisiunea radiofonică Lider Sportiv, legenda roş-alb-albastră Viorel Tănase, probabil viitorul antrenor al celor de la Metalosport Galaţi, a explicat că Oţelul Galaţi şi-a cerut înapoi jucătorii împrumutaţi în Liga a III-a! Conform contractului dintre cele două echipe, înţelegerea ar fi expirat din 30 iunie, aşa că tinerii fotbalişti care s-au format la “satelitul” Oţelul II ar urma să revină la echipa noastră, cea de care aparţin.

Florin MarinLa Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, antrenorul FC Oțelul Galaţi, Florin Marin, a declarat că a rămas la echipă datorită colaborării bune cu cei trei oameni din conducere Munteanu-Burcă-Răpișcă:

Se repeta scenariul de anul trecutBătaia de joc la adresa suporterilor continuă! Conducerea clubului a amânat pentru a doua oară reunirea lotului oţelar. Dacă aceasta ar fi trebuit să aibă loc iniţial pe 6 iulie, a fost apoi mutată pentru mâine, 10 iulie, iar acum până pe 15 iulie!

Cristi MunteanuLa Lider Sportiv, de la radio Pro FM Lider FM, Cristi Munteanu, team-managerul FC Oțelul Galaţi, a anunțat că la reunirea echipei așteaptă jucătorii împrumutați și că revenirea în Liga I depinde de buget.

Aici ar urma sa fie exilat OtelulPreşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunţat că ediția de campionat 2015-2016 a Ligii a II-a va începe sâmbătă, 29 august 2015. Alte detalii, precum numărul seriilor sau componenţa acestora, se vor cunoaşte abia după data de 20 iulie.

Florin MarinAntrenorul Oțelului, Florin Marin, a anunțat la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, că revenirea în prima ligă a roș-alb-albaștrilor depinde în proporție destul de mare de buget, buget care a mai fost alimentat recent doar cu banii de pe urma vânzării lui Tudorie la FCSB.

Robert MoglanAstăzi, 5 iulie 2015, Robert Moglan împlinește 19 ani, prilej cu care “Dunărea Bătrână”, în numele tuturor suporterilor oțelari, ține să-i ureze un călduros “La mulți ani!” și cât mai mult succes în tricoul Oţelului.

Viorel TănaseFost căpitan de legendă la Oțelul, Viorel Tănase, a declarat la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, că pentru a a lupta cu șanse reale la promovare cei de la Oțelul trebuie să reia pregătirle în timp util altfel riscă parcursul din turul sezonului trecut.

Viorel TanaseInvitat prin intermediul telefonului la Lider Sportiv 63, de la Radio Pro FM Lider FM, legenda roș-alb-albastră, Viorel Tănase, a vorbit despre formatul ideal după care are trebui să se desfășoare Liga a II-a:

Mai multe articole..

Pagina 32 din 34

32
Login sau crează cont pentru a comenta              |