STIRI Liga 2

La Otelul este beznaFostul căpitan de legendă al Oțelului, Viorel Tănase, a declarat la Lider Sportiv 63, de la Radio Pro FM Lider FM, că situația actuală din fotbalul românesc nu a mai fost întâlnită de el de când este în fotbal.

FOTO Marian BrailescuLa Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, managerul sportiv al Oțelului, Ovidiu Burcă, a declarat că, deși a avut ceva discuții cu unele echipe, rămâne la clubul gălăţean considerând că are datoria morală să readucă echipa în primul eșalon al fotbalului de la noi:

Suporterii asteapta miscarile conduceriiIncertitudinea s-a aşezat pe tot ce înseamnă Oţelul, iar veştile dinspre formaţia noastră favorită vin cu ţârâita. Managerul sportiv Ovidiu Burcă a declarat recent că îşi doreşte împreună cu antrenorul Florin Marin să reunească lotul echipei pe data de 6 iulie şi să organizeze un cantonament în jurul datei de 20 iulie.

Ilie HagiogluLa Lider Sportiv 63, de la Pro FM Lider FM, fostul director general adjunct al Oțelului, Ilie Hagioglu, a anunțat că este aproape de a prelua o echipă din Liga a II-a care să evolueze sub numele Oțelul, în cazul disparitiei echipei fanion.

Cele doua echipe nu se vor intersecta anul acestaUna dintre variantele de salvare a fotbalului gălățean, fuziunea Oțelul-Metalosport nu mai este de actualitate, cel puțin pentru un sezon. La Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, președintele “metalurgiștilor” Dorin Butunoiu, a declarat că Adunarea Generală a clubului de Liga a III-a a decis să amâne fuziunea cu Oțelul pentru cel puțin un an:

Dorin Butunoiu (stanga)După desființarea echipei secunde a clubului Oțelul, cei mai mulți jucători s-au transferat la cealaltă echipă din Galați din Liga a III-a, Metalosport. La Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, președintele ”metalurgiștilor”, Dorin Butunoiu, a anunțat că o mare parte din jucători vor rămâne la “Metalo” și din sezonul viitor.

Ovidiu BurcaOvidiu Burcă era foarte fericit că afacerea dintre Oţelul şi FCSB, cu transferul lui Alexandru Tudorie, a adus clubului 200.000 de euro, chiar dacă echipa gălăţeană nu va mai primi nimic dintr-un viitor posibil transfer al tânărului atacant. Managerul sportiv a afirmat că proiectul pentru Liga a II-a poate începe de la aceşti bani. Oficialul clubului nostru a dat de înţeles că şi jucătorul de 19 ani a făcut presiuni pentru a fi lăsat să plece la Steaua, el având un contract cu Oţelul pe încă mai bine de 3 ani. Burcă îi prevede o carieră strălucită lui Tudorie, despre care spune că poate ajunge unul dintre marii atacanţi ai României.

Ovidiu BurcaManagerul sportiv al Oțelului, Ovidiu Burcă, a declarat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM , că știe despre existența discuțiilor legate de fuziunea dintre Oțelul și Metalosport, dar că el nu își dorește să se ajungă acolo:

Ilie HagiogluUna din soluțiile de salvare ale fotbalului gălățean gândite de conducătorii actuali, fuziunea Metalosport-Oțelul, a fost comentată de Ilie Hagioglu, fost director general adjunct la FC Oțelul Galaţi, acum președinte la SCM Dunărea:

FOTO Marian BrailescuOvidiu Burcă, managerul sportiv al FC Oțelul Galaţi a vorbit la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, despre situația restanțelor salariale ale jucătorilor cu care Oțelul a încheiat sezonul:

Mai multe articole..

Pagina 33 din 34

33
Login sau crează cont pentru a comenta              |