STIRI Liga 2

Cosmin StoianAstăzi, 8 ianuarie 2016, mijlocaşul Cosmin Stoian împlineşte vârsta de 21 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari” ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional în tricoul roş-alb-albastru.

FOTO Marian BrailescuÎntrebat la Divizia Locală, de la Digi24 Galați, despre șansele Oțelului de a juca în play-off-ul Ligii a II-a, Cristian Munteanu a spus:

Alexandru AvramMijlocașul Alexandru Avram abia așteaptă reluarea pregătirilor pentru a putea intra in parametri optimi din punct de vedere fizic.

Daniel Florea isi doreste cateva transferuriAntrenorul FC Oțelul Galați, Daniel Florea, speră ca anul 2016 să fie unul mai bun decât cel care tocmai s-a încheiat. Tehnicianul grupării oțelare consideră că stabilitatea va fi elementul determinant în încercarea Oțelului de a evita retrogradarea și, în ciuda situației financiare precare, se va face tot posibilul ca formația gălățeană să se prezinte în condiții optime la reluarea sezonului competițional.

Stelian BordeianuStelian Bordeianu, portarul de legendă de la Oțelul, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, despre situația actuală a clubului:

Otelul - Dare to dreamLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, conducătorul sportiv ”Vivi” Stamate a vorbit despre îmbunătățirile de care Oțelul are nevoie în retur:

Aurelian StamateLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, managerul sportiv al Oțelului, Aurelian Stamate, a declarat că echipa roș-alb-albastră are două posibilități în acest moment: găsirea unei surse de finanțare sau neaprobarea planului redresare:

Daniel FloreaFostul conducător sportiv al Oțelului, Cristian Munteanu, a vorbit la Divizia Locală, de la Digi24 Galați, despre parcursul echipei în prima parte a sezonului:

Alexandru Avram (FOTO Marian Brailescu)La Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, Alexandru Avram a vorbit despre venirea lui Vivi Stamate la cârma Oţelului şi despre ce înseamnă acest lucru pentru jucători. Mijlocaşul a declarat că îl cunoaşte bine pe noul manager sportiv, care i-a fost antrenor la juniori şi la satelit şi care a condus totodată Centrul de Copii şi Juniori. Jucătorul de 24 de ani speră ca de acum încolo clubul să meargă înspre bine şi consideră că mai rău ca acum nu poate fi.

Cristi MunteanuAlexandru Avram a vorbit la Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, despre cum au fost afectaţi jucătorii de problemele din sânul clubului din acest sezon de Liga a II-a, dar şi despre schimbarea managerului sportiv Cristian Munteanu, care a plecat cu un gust amar de la Oţelul, din cauza rezultatelor obţinute de echipă.

Mai multe articole..

Pagina 4 din 34

4
Login sau crează cont pentru a comenta              |