STIRI Liga 2

Vivi StamateActualul conducător sportiv al Oțelului, Aurelian ”Vivi” Stamate, a declarat la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, că echipa a funcționat în condiții de avarie în turul campionatului:

FOTO Mraian BrailescuLa Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, fostul manager sportiv al Oţelului, Cristian Munteanu, a vorbit despre răbufnirea pe care a avut-o la adresa jucătorilor după meciul cu Dacia Unirea Brăila. Fostul conducător este de părere că avea tot dreptul să se supere atunci, chiar dacă în alte ocazii fotbaliştii au fost de apreciat, mai ales prin prisma faptului că nu primeau niciun ban şi veneau la antrenamente pe jos sau pe banii părinţilor.

Alexandru AvramAlexandru Avram a vorbit la Divizia Locală de la Digi24 Galaţi despre faptul că se pune prea mare accent pe problemele financiare de la club. Jucătorul de 24 de ani este de părere că fotbaliştii din lotul roş-alb-albastru ar trebui să joace chiar şi numai de plăcere, având în vedere tinereţea lor şi faptul că nu au copii acasă de îngrijit. Avram crede că pentru a juca fotbal e nevoie doar de mingi şi explică faptul că aceste accesorii încă se mai găsesc la Oţelul, cu toate problemele financiare.

FOTO Marian BrailescuLa Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, fostul manager sportiv al Oţelului, Cristian Munteanu, a vorbit despre motivele care l-au făcut să plece din postul de conducere de la clubul roş-alb-albastru. Babicu a considerat că nu mai avea cum să motiveze jucătorii în condiţiile în care aceştia nu au primit timp de 5 luni nici măcar 10% dintr-un salariu, iar meciul pierdut cu Dacia Unirea Brăila a fost cel care a umplut paharul pentru fostul conducător gălăţean, actualmenre preşedinte la Delta Dobrogea Tulcea.   

Alexandru AvramAlexandru Avram a vorbit la Divizia Locală de la Digi24 Galaţi despre cel mai prost an din istoria Oţelului. Mijlocaşul echipei noastre speră ca odată cu terminarea returului, la anul, Oţelul să o ia de la zero şi să scoată cât mai mlte puncte, indiferent că va juca în play-off sau în play-out. Avram a enumerat şi meciurile din care, după părerea sa, echipa noastră putea scoate mai mult.

Aurelian StamateNoul conducător sportiv al Oțelului, Aurelian ”Vivi” Stamate, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, despre situația în care a găsit clubul:

Jucatorii Otelului au primit cateceva inainte de SarbatoriLa Lider Sportiv 85, de la Radio ProFM LiderFM, actualul conducător sportiv al Oțelului, Aurelian ”Vivi” Stamate, a anunțat că s-au plătit trei salarii către jucători și angajați dintr-un fond de garantare al statului:

FOTO Sorin PanaCâțiva jucători ai Oțelului au acceptat să vorbească despre parcursul echipei roș-alb-albastre în Liga 2. Să vedem răspunsurile:

Robert CiureaLa Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, Robert Ciurea a vorbit despre venirea lui Vivi Stamate la cârma Oţelului şi despre ce înseamnă acest lucru pentru jucători. Fundaşul stânga a declarat că îl cunoaşte bine pe noul manager sportiv, care i-a fost antrenor la satelit şi care a condus totodată Centrul de Copii şi Juniori. Jucătorul de 20 de ani speră ca de acum încolo echipa să nu mai aibă probleme cu plecarea în ziua meciurilor şi speră ca formaţia noastră să rămână în continuare pe Stadionul Oţelul.

Alexandru AvramAlexandru Avram a vorbit la Divizia Locală de la Digi24 Galaţi despre felul în care a ajuns să fie golgeterul echipei, deşi a jucat doar 100 de minute pentru Oţelul în acest campionat. Jucătorul de 24 de ani recunoaşte că echipa noastră are mari probleme pe faza de atac şi nu a reuşit să marcheze mai deloc, dar spune că se lucrează la eficienţă la antrenamente.  

Mai multe articole..

Pagina 5 din 34

5
Login sau crează cont pentru a comenta              |