STIRI Liga 2

Cristian MunteanuPrezent în studioul Divizia Locală, de la Digi24 Galați, fostul conducător sportiv al Oțelului, Cristian Munteanu, s-a felicitat pentru decizia de a-l menține pe banca tehnică pe Daniel Florea:

Daniel FloreaAstăzi, 18 decembrie 2015, antrenorul Daniel Florea împlineşte vârsta de 40 de ani, ocazie cu care Dunărea Bătrână, în numele tuturor suporterilor “oţelari”, ţine să-i ureze un călduros “La mulţi ani” şi cât mai multe reuşite pe plan profesional pe banca roş-alb-albaştrilor.

Aurelian Stamate are nevoie de bani in club pentru a putea face transferuri de calitateNoul manager sportiv al Oţelului, fostul jucător de legendă, Aurelian “Vivi” Stamate, a vorbit la Sport Total FM despre planul de redresare al clubului gălăţean. Noul conducător a precizat din start că a venit să pună umărul la salvare, dar a şi explicat că e nevoie de o infuzie de capital pentru ca echipa să aibă bani de cantonament şi de transferuri în această iarnă, pentru a avea şanse reale de a scăpa de retrogradare!

Robert Ciurea (FOTO Sorin Pana)Fundaşul stânga Robert Ciurea a vorbit la emisiunea Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, despre felul negativ în care percepe el rezultatele din acest sezon, care au dus echipa noastră pe penultimul loc în clasamentul Ligii a II-a. Jucătorul de 20 de ani a discutat despre lipsa golurilor, deşi echipa a jucat bine în multe meciuri şi şi-a creat ocazii. Ciurea a încheiat prin a spune că speră ca la anul, el şi colegii lui, să salveze ce mai poate fi salvat la Oţelul.

Cristian MunteanuFostul manager sportiv al Oţelului, Cristian Munteanu, a vorbit la Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, despre şocul produs de plecarea sa de la echipă. “Babicu” s-a bucurat că Oţelul s-a mai depărtat în sfârşit de Ceahlăul Piatra Neamţ, în lupta de evitare a ultimului loc din clasament, acela direct retrogradabil. Munteanu este de părere că Oţelul se poate salva de la retrogradare, doar dacă vreun investitor, Consiliul Local Galaţi sau Primăria vor veni lângă club!

FOTO Marian BrailescuFundaşul stânga al Oţelului, Robert Ciurea, a vorbit la emisiunea Divizia Locală, de la Digi 24 Galaţi, despre debutul său în faţa suporterilor roş-alb-albaştri, dar mai ales despre ce a însemnat pentru el primul gol în tricoul echipei noastre. Ciurea a devenit titular la Oţelul, după ce Lucian Murgoci, unul din căpitanii formaţiei, a refuzat să mai evolueze atât timp cât nu este plătit.

FOTO Sorin PanaLa emisiunea Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, jucătorul Alexandru Avram a vorbit despre ultima partidă a anului, cea cu Rapid CFR Suceava, speranţele pe care el şi colegii săi le-au avut la începutul campionatului, dar care s-au năruit odată cu trecerea etapelor. Astfel, după 18 etape disputate, Oţelul a obţinut doar 3 victorii şi 3 egaluri, restul partidelor consemnând înfrângeri!

Daniel FloreaOţelul a câştigat ultimul meci oficial al anului, 3-0 cu Rapid CFR Suceava, iar echipa a plecat ceva mai liniştită în vacanţă, chiar dacă se află totuşi pe penultimul loc al clasamentului. Antrenorul Daniel Florea consideră că şansa şi-a întors faţa pentru prima oară în acest sezon şi către formaţia pe care o pregăteşte.

Dorin SemeghinLa emisiunea Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, jucătorii Alexandru Avram şi Robert Ciurea au vorbit despre una din legendele Oţelului, Dorin Semeghin, fotbalist care evoluează cu succes la Rapid CFR Suceava, chiar dacă are aproape 37 de ani! Ciurea, care joacă pe acelaşi post cu “Seme”, dar şi Avram, care l-a prins în lotul Oţelului în trecut, şi-au declarat la unison admiraţia pentru fundaşul stânga sucevean. La rândul său, Semeghin le-a răspuns pe măsură, declarând că tinerii oţelari au meritat victoria în meciul direct, ultimul al anului 2015.

Robert CiureaFundaşul stânga, Robert Ciurea, care a intrat pentru prima oară titular într-un meci disputat de Oţelul pe propriul teren, debutând chiar cu gol în faţa suporterilor roş-alb-albaştri, a vorbit la Divizia Locală de la Digi24 Galaţi despre ultima partidă din 2015, cea câştigată în faţa Rapidului CFR Suceava. Ciurea a profitat astfel de absenţa lui Murgoci, fostul căpitan al echipei refuzând să mai intre pe teren la ultimele jocuri, acuzând că nu a mai fost plătit.

Mai multe articole..

Pagina 6 din 34

6
Login sau crează cont pentru a comenta              |