STIRI Liga 2

Daniel FloreaAntrenorul Oțelului, Daniel Florea, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, despre situația financiară a clubului. Tehnicianul gălățean a ținut să felicite angajații clubului care au muncit în condiții extrem de grele:

Alexandru AvramLa emisiunea Divizia Locală, de la Digi24 Galaţi, jucătorul Alexandru Avram a declarat că Oţelul a avut meciuri mult mai bune decât cel câştigat cu Rapid CFR Suceava, dar nu a reuşit să învingă. El a dat ca exemple partidele cu Dacia Unirea Brăila, Ceahlăul Piatra Neamţ sau Gloria Buzău şi a pus lipsa de rezultate pe seama lipsei de exeperienţă a lotului oţelar.

Daniel FloreaLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, antrenorul Oțelului Galaţi, Daniel Florea, a vorbit despre posibilele transferuri din perioada de iarnă:

George CirjanOțelul Galați a intrat în vacanța de iarnă imediat după victoria cu 3-0 în faţa celor de la Rapid CFR Suceava. Oțelarii vor reveni la pregătiri pe 11 ianuarie 2016.

FOTO Dragos SacaNoul manager sportiv al Oţelului Galaţi, Aurelian “Vivi” Stamate, a explicat ce l-a determinat să revină la formaţia la care s-a consacrat atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Legenda clubului roş-alb-albastru spune că este în primul rând un oţelar convins şi vrea să-şi ajute echipa de suflet. El a mai precizat că va avea discuţii în particular cu fiecare jucător din lot, pentru a-i ajuta să depăşească momentele grele din cariera lor.

Daniel FloreaDupă ce nu a învins pe nimeni timp de 12 etape, Oţelul s-a descătuşat în ultima partidă oficială a anului contra celor de la Rapid CFR Suceava, învingând cu 3-0. Iată câteva declaraţii ale protagoniştilor acestui ultim meci din 2015:

Dorin SemeghinFostul jucător de legendă al Oțelului, Dorin Semeghin, acum la Rapid CFR Suceava, învinsa Oțelului cu 3-0, în ultimul joc din acest an, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, despre meci:

Lucian MurgociLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, antrenorul principal al Oțelului, Daniel Florea, a anunțat că fundașul stânga Lucian Murgoci a ales să nu mai joace deocamdată pentru Oțelul, din cauza lipsei banilor:

Daniel FloreaLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, antrenorul principal al Oțelului, Daniel Florea, a vorbit despre ultimul meci al echipei sale din acest an, victoria cu 3-0 în faţa celor de la Rapid CFR Suceava:

FOTO lsg93.orgFC Oțelul Galați – Rapid CFR Suceava 3-0! “Oțelarii” s-au trezit la viață, dar să sperăm că acesta este doar începutul. Echipa Fan Club FC Oţelul Galaţi a chestionat jucătorii cu privire la rezultatul meciului de azi. Să vedem răspunsurile:

Mai multe articole..

Pagina 7 din 34

7
Login sau crează cont pentru a comenta              |