STIRI Liga 2

FOTO lsg93.orgOțelul Galați – Rapid CFR Suceava 3-0(1-0)
Norii cenușii de deasupra clubului Oțelul, amplificați și de schimbările de ordin administrativ din ultima vreme, nu s-au reflectat în modul de desfășurare al ultimei partidei din acest an calendaristic. Doisprezece meciuri trecuseră de la ultima victorie a favoriților noștri, din etapa a 4-a, însă al 13-lea s-a dovedit a fi cu noroc. După ce fuseseră spulberați la Pojorâta în etapa precedentă, roș-alb-albaştrii au făcut un cadou frumos tuturor suporterilor chiar înainte de Sărbători, după ce au câștigat, scor 3-0, confruntarea cu Rapid CFR Suceava.

In tur a fost 1-0 pentru suceveniOţelul nu a mai simţit gustul victoriei de 11 etape şi cu o linie de clasament debusolantă întâlneşte astăzi o altă echipă rănită a Seriei I din Liga a II-a. Rapid CFR Suceava vine la Galaţi după 7 meciuri fără victorie, formaţia bucovineană câzând de pe locurile de play-off din cauza ultimelor rezultate, existând chiar discuţii despre schimbarea antrenorului Bogdan Tudoreanu. Trebuie precizat că seria incredibil de proastă de jocuri fără victorie pentru Oţelul a început chiar la Suceava în tur. Acesta va fi ultimul meci oficial al anului 2015 pentru echipa roş-alb-albastră, adică ultima şansă pentru formaţia noastră de a se despărţi de suporteri într-o notă pozitivă.      

Miron marcand in poarta BraileiEchipa Fan Club FC Oțelul Galați a întrebat câțiva jucători roş-alb-albaştri despre ultima etapă care se va disputa în acest an, și anume partida de pe teren propriu cu Rapid CFR Suceava, care va avea loc sâmbăta aceasta, de la ora 11. Să vedem răspunsurile:

Autocarul Otelului a fost ca un hotel in acest sezon de Liga IILa emisiunea radio Lider Sportiv, fostul manager al Oţelului, Cristian Munteanu, a explicat prestaţia lamentabilă a echipei în Liga a II-a prin faptul că jucătorii au fost nevoiţi mai mereu să se trezească la prima oră de dimineaţă, să facă deplasările în ziua meciului şi să joace partidele oficiale imediat după ce se coborau din autocar.

Cristi MunteanuCristi Munteanu a plecat unde a văzut cu ochii după experienţa negativă de la Oţelul, el preferând chiar să se mute la un club care se află într-o ligă inferioară diviziei în care este momentan formaţia noastră. Astfel, Babicu s-a întors acasă, în judeţul Tulcea, acolo unde a preluat pe Delta Dobrogea, echipă fondată în 2013, după dizolvarea Deltei Tulcea. Munteanu care şi-a dat demisia de la Oţelul între partidele cu Dacia Unirea Brăila şi Bucovina Pojorâta, meciuri ce au reprezentat 2 mari umilinţe pentru echipa roş-alb-albastră, a acceptat funcția de președinte la Tulcea, după ce fostul președinte de acolo, Florentin Manolache, a demisionat din motive de sănătate. Delta Dobrogea se află pe locul 2 în Seria a II-a a Ligii a III-a, luptându-se cu Juventus Bucureşti pentru promovare.

Cristi MunteanuLa Lider Sportiv (Radio ProFM Lider FM), Cristi Munteanu, fostul conducător sportiv al Oțelului, a declarat că jucătorii sunt foarte greu de motivat în contextul lipsei banilor:

Exemplul vine chiar din orasul vecinLa emisiunea Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, preşedintele Fundaţiei Sportul Gălăţean, Cătălin Tofan, a explicat în amănut care sunt problemele care împiedică Primăria să ajute Oţelul la acest moment. Alături de realizatorul emisiunii, Marius Ţuca, Tofan a prezentat exemplul formaţiei din oraşul vecin, Dacia Unirea Brăila, care s-a transformat din societate pe acţiuni în asociaţie non-profit pentru a putea primi ajutor de la Consiliul Local.

FOTO Marian BrailescuFostul conducător al Oțelului, Cristi Munteanu, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, despre motivele care l-au făcut să renunțe la post:

FOTO Marian BrailescuManagerul sportiv demisionar al Oţelului, Cristi Munteanu, a explicat - la emisiunea radiofonică Lider Sportiv - reacţia virulentă pe care a avut-o după pierderea meciului de acasă cu Dacia Unirea Brăila. El i-a muştruluit de la distanţă pe jucătorii oţelari, cărora le-a dat mereu încredere şi pe care i-a îndrumat să joace cât mai bine, pentru a obţine un transfer.

D.FloreaLa Lider Sportiv, de la Radio ProFM LiderFM, fostul manager al Oțelului, Cristi Munteanu, a declarat că antrenorul principal al echipei, Daniel Florea, trebuie să continue la echipă:

Mai multe articole..

Pagina 8 din 34

8
Login sau crează cont pentru a comenta              |