STIRI Liga 2

Otelul a fost umilita pe terenul execrabil de la PojorataBucovina Pojorâta şi-a făcut un obicei din a învinge pe teren propriu echipele cu nume din Seria I a Ligii a II-a, profitând şi de terenul foarte prost pe care îşi dispută meciurile de acasă. După Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti a venit rândul Oţelului să fie spulberată în nordul ţării, dar mai grav este faptul că bucovinenii au ajuns să ne ia la preţ de matineu. Preşedintele celor din Pojorâta spune că echipa sa a defilat în faţa Oţelului, ba mai mult este de părere că formaţia sa putea să înscrie de mai multe ori decât a făcut-o.

Dezastru intr-un decor feericOţelul Galaţi a ajuns în doar 4 ani, de la meciuri în Champions League la a fi bătaia de joc a Seriei I din Liga a II-a. Formaţia noastră a pierdut astăzi cu un neverosimil 4-0, pe terenul Bucovinei Pojorâta, într-o comună despre care nici măcar nu ştiam unde se află pe hartă cu puţin timp în urmă. S-a ajuns astfel ca Oţelul să piardă lamentabil în faţa formaţiei dintr-o localitate cu 3000 de suflete, adică cam 1% din populaţia Galaţiului!

Otelul vs Bucovina PojorataDupă un început foarte slab de retur, cu înfrângeri pe linie, care continuă seria proastă începută încă din prima parte a sezonului, ajungându-se la 11 partide fără victorie, Oţelul întâlneşte în această dimineaţă ultimul adversar pe care l-a învins, Bucovina Pojorâta! Cele două echipe sunt şi vecine de clasament, sucevenii aflându-se pe locul 11 cu 11 puncte, în timp ce oţelarii sunt pe 12 cu doar 9 puncte. Aşadar, meciul de azi, este o veritabilă partidă de “6 puncte”.

George CirjanLa emisiunea Divizia Locală de la Digi24 Galaţi, fostul jucător şi antrenor al Oţelului, Viorel Tănase, a vorbit despre atacantul oţelar George Cîrjan, pe care şi l-a dorit chiar la Metalosport înainte ca el să ajungă la clubul roş-alb-albastru. Tehnicianul a explicat că vârful de ataca este un fotbalist valoros şi se bucură că acesta a rămas în oraş.

Sorin FrunzaGălăţeanul Sorin Frunză, actualul căpitan al Daciei Unirea Brăila, a vorbit despre victoria de pe terenul Oţelului a echipei la care activează. Fostul “oţelar” este de părere că jucătorii Galaţiului sunt ambiţioşi, chiar dacă majoritatea sunt copii şi crede că faptul că oaspeţii au făcut un joc de aşteptare a fost cheia succesului.  

Daniel FloreaAntrenorul Daniel Florea a vorbit despre înfrângerea cu marea rivală, Dacia Unirea Brăila. Tehnicianul nu înţelege cum echipa sa pierde mereu pe final de meci, deşi răspunsurile ar trebui căutate probabil cel mai bine într-o oglindă. Florea a mai spus că jucătorii nu mai sunt motivaţi şi nici mulţumiţi, insinuând astfel că problemele financiare de la club afectează întreaga formaţie. Tânărul tehnician, care a ajuns cu Oţelul la 11 meciuri consecutive fără victorie în Liga a II-a, încă mai speră că mai poate scoate echipa din pasa proastă în care a intrat.

Cristi MunteanuManagerul sportiv al Oţelului a răbufnit la interviul acordat Digisport după partida pierdută de echipa noastră în faţa marii rivale, Dacia Unirea Brăila, scor 0-1. El i-a catalogat pe jucători, antrenori, angajaţi ai clubului şi inclusiv pe el însuşi cu apelativul de tâmpiţi, pentru ceea ce s-a întâmplat ieri seară. Suporterii au trebuit să suporte supliciul unei înfrângeri cu marea rivală acasă, deşi formaţia noastră a dominat clar repriza a doua şi a ratat câteva ocazii colosale. Babicu le-a cerut scuze suporterilor şi a afirmat că nu-i mai înţelege pe jucători, pentru că măcar la meciurile televizate ar trebui să arate mai mult pentru a prinde un contract la o altă echipă.

Otelul Galati vs Dacia Unirea BrailaOțelul Galați – Dacia Unirea Brăila 0-1(0-0)
De la marile meciuri cu Machester United și Benfica Lisabona de acum câțiva ani, partide de titlu în care ștergea pe joc cu Steaua și Tg.Mureș anul trecut, sezonul acesta Oțelul a ajuns la un minim istoric. Înfrânt acasă de o brăilă de echipă, din Brăila, clubul nostru a ajuns la 11 partide consecutive fără victorie în ligă secundă, fiind foarte aproape de doborârea recordului negativ de 13 meciuri fără victorie, stabilit în 2005!

Imagine de la un amical dintre Otelul si CF BrailaDeşi e meci de divizie secundă, cele două formaţii au fost programate să joace la o oră care rivalizează cu celebra competiţie Champions League. Astfel, după un parcurs foarte slab la nivelul Ligii a II-a, acolo unde nu a mai simţit gustul victoriei de 11 etape, formația noastră este obligată să se revanşeze în meciul din această seară, în faţa marii rivale, Dacia Unirea Brăila. După zeci de ani în care Oţelul a dominat fotbalul din zonă, iată că acum, după 15 runde disputate, suntem pe penultimul loc în eşalonul secund, în timp ce brăilenii ocupă poziţia a 4-a, ba chiar se află la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 2!

Catalin TofanPrezent în studioul emisiunii Divizia Locală, de la Digi24 Galați, fostul jucător de legendă al Oțelului, Cătălin Tofan, s-a declarat sceptic în privința mutării sediului social al clubului înapoi la Galați:

Mai multe articole..

Pagina 9 din 34

9
Login sau crează cont pentru a comenta              |