STIRI Liga I

Iulian PopaMijlocaşul Iulian Popa a vorbit despre felul în care trebuie să abordeze el şi colegii săi returul, despre suporterii echipei şi despre datoria pe care o are faţă de club şi de conducerea care l-a adus la Galaţi.

Bryan OttenhoffÎntr-un interviu acordat Monitorului de Galaţi, olandezul Bryan Ottenhoff a vorbit despre fotbalul din Olanda, cel din România, de ce are nevoie Oţelul pentru a se salva şi despre întăririle de care crede că are nevoie echipa noastră.

FOTO Marian BrailescuLuni, 12 ianuarie, Oțelul va relua pregătirile pentru partea a doua a sezonului 2014-2015. Antrenorul principal, Tibor Selymeș, a anunțat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că la reunire este posibil să avem totuşi un jucător nou:

Reunirea e maine 12 ianuarieTeam-managerul FC Oțelul Galaţi, Cristi Munteanu, a recunoscut la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că la reunirea echipei de mâine, 12 ianuarie, nu vor fi jucători noi!

Samoel CojocLa Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, team-managerul FC Oțelul Galaţi, Cristi Munteanu, a anunțat primii jucători de care echipa pe care o conduce s-a despărțit până acum:

Valentin SinescuAntrenorul secund al echipei noastre, Valentin Sinescu, a declarat astăzi la Lider Sportiv că în proporţie de 99% va pleca de la Oţelul, urmând să accepte propunerea Petrolului Ploieşti de a activa pe acelaşi post ca la Galaţi, alături de Mircea Rednic, noul tehnician al găzarilor.

Cristian CristeaÎntr-un interviu acordat Monitorului de Galaţi, Cristian Cristea a vorbit despre perioadele în care a evoluat pentru echipe din Franţa şi Italia, cumpenele pe care le-a avut în fotbal şi momentul în care a fost foarte aproape să se lase, de ce a ales oferta Oţelului, pe cine vrea să se răzbune şi cum speră să poată salva echipa de la retrogradare.

FOTO Marian BrailescuLuni, 12 ianuarie, jucătorii de la Oțelul vor relua pregătirile pentru partea a doua a sezonului. Cei din conducerea echipei nu au avut parte de prea multă vacanță, iar despre acest aspect a vorbit team-managerul Cristi Munteanu:

LIDER SPORTIVLider Sportiv, emisiunea de pe ProFM LiderFM, care în fiecare sâmbătă după-amiază a ţinut la curent publicul cu tot ce e mai proaspăt din sportul gălăţean (şi nu numai), a trecut deja de borna cu numărul 40.

De pe 5 aprilie 2014, Marian „Mani” Săvăstru şi Lucian „Nic” Constandache au adus în faţa dumneavoastră cei mai importanţi invitaţi şi cele mai noi informaţii. Cu sprijinul casei de pariuri Winner, emisiunea a devenit parte din rutina de sâmbătă pentru toţi iubitorii sportului din Galaţi.

Cristi MunteanuLuni, 12 ianuarie, jucătorii de la Oțelul vor relua pregătirile pentru partea a doua a sezonului. Cei din conducerea echipei nu au avut parte de prea multă vacanță, iar despre acest aspect a vorbit team managerul Cristi Munteanu:

Mai multe articole..

Pagina 77 din 308

77
Login sau crează cont pentru a comenta              |