STIRI Liga 2 “Mergem până la capăt!”

Cosmin StoianCosmin StoianUnul din puţinii jucători care au făcut parte din lotul Oţelului şi în sezonul trecut, Cosmin Stoian, a vorbit la Divizia Locală, de la Digi 24 Galaţi, despre situaţia grea de la club. Fotbalistul de bandă dreaptă a declarat că el şi colegii săi trebuie să uite toate greutăţile atunci când intră pe teren şi să dea totul pentru ca echipa să câştige. El a recunoscut că managerul Cristi Munteanu le-a prezentat situaţia, aşa cum era ea încă de la început, aşa că jucătorii ştiau la ce se înhamă pentru noul sezon.   

Cosmin Stoian: “Încerc să uit tot când intru pe teren. Vreau doar să îmi fac treaba, să joc cât mai bine. În momentul când intrăm pe teren trebuie să uităm că nu avem masă sau că nu luăm salariul. Până la urmă, domnul Cristi Munteanu ne-a spus: dacă nu vrem să continuăm aşa, adică fără salarii, fără masă, cum ne-a spus că o să meargă, putem să vorbim, ne dă actele, ne strângem mâna politicos şi plecăm. A fost o înţelegere, noi am acceptat situaţia bărbăteşte şi am zis să mergem până la capăt!  De la început, de când am început pregătirea, am ştiut că va fi greu şi că situaţia nu va fi una roz.”

Comentarii   
  •  
  •  

#1 extreemerpl » 11-11-2015 13:26

Mergem cu Dumnezeu la capăt!
+3

extreemerpl

  •  
  •  

#2 nicki55 » 11-11-2015 14:21

Sunt de apreciat . Acesti copiii trebuie sa inteleaga ca odata si odata va fi bine ! Felicitari si admirabililor adevarati suporteri .
+5

nicki55

Login sau crează cont pentru a comenta              |