STIRI Nationale

Cornel Rapa contra ItalieiCornel Râpă şi Ionuţ Neagu au fost convocaţi la echipa naţională a României, pentru meciul amical contra selecţionatei Uruguay-ului. Partida respectivă  va avea loc în această seară de 29 februarie, cu începere de la ora 20.30, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Rapa contra Italiei (sursa: newshopper.sulekha.com)Cornel Râpă şi Ionuţ Neagu vor lipsi la prezentarea lotului, care are loc duminică seara în Club Divino! Cei doi vor trebui să se prezinte în aceeaşi zi de 26 februarie, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, deoarece au fost convocaţi la echipa naţională a României, pentru meciul amical contra selecţionatei Uruguay-ului.

FOTO: Marian BrailescuJucătorul Oţelului, împrumutat momentan în Liga a II-a(Seria I) la Farul Constanţa, a primit din nou o convocare la naţionala Under21 a Bosniei Herzegovina. Faptul că Enes a ajuns într-o divizie inferioară nu i-a schimbat părerea selecţionerului bosniac Vlado Jagovic, care l-a chemat la lot pentru partida amicală cu reprezentativa similară a Serbiei din 29 februarie.

Jucătorii Oţelului, Cornel Râpă şi Ionuţ Neagu, au intrat ca titulari în meciul amical câştigat de naţionala României în faţa formaţiei de club ucrainiene – Krivas Krivoi Rog, cu scorul de 2-1.

Jucătorul Oţelului, Ionuţ Neagu, a fost titular în meciul amical câştigat de naţionala României în faţa reprezentativei Turkmenistanului, cu scorul de 4-0. Mijlocaşul central, care poarta tricoul cu numarul 13, a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai selecţionatei antrenate de Victor Piţurcă, fiind foarte prezent în joc atât în apărare, cât şi pe faza de atac.

Fundaşul dreapta de la Oţelul, Cornel Râpă, a primit un cadou foarte frumos din partea selecţionerului Victor Piţurcă, sub forma unei convocări la echipa naţională a României, pentru turneul din Belek(Antalya), astăzi fiind şi ziua lui de naştere!

Pagina 10 din 10

10
Următor
Sfârşit
Login sau crează cont pentru a comenta              |