STIRI Nationale

Alexandru AvramÎn ediția 80 de Lider Sportiv, de la ProFM LiderFM, Ilie Hagioglu, a vorbit despre jucătorul Oțelului, Alexandru Avram:

George Miron (in galben), capitan la mecul cu PoloniaChiar dacă nu mai joacă pentru Oţelul Galaţi, George Miron este deţinut teoretic în coproprietate de echipa noastră, laolaltă cu FC Botoşani, formaţie pentru care evoluează momentan în Liga I. Acest lucru poate fi în beneficiul clubului nostru, dacă jucătorul de 21 de ani va evolua constant în primul eşalon, crescând şansele unui transfer important, caz în care şi Oţelul va primi nişte bani. Astfel, vestea că la ultimul meci al naţionalei de tineret fundaşul central a fost căpitanul reprezentativei noastre U21 nu poate decât să ne bucure! Miron a fost titular şi integralist în meciul amical pe care selecţionata Under 21 l-a încheiat la egalitate în deplasare, scor 0-0, contra reprezentativei similare a Poloniei. Naţionala de tineret, antrenată de Cristi Dulca, este angrenată în preliminariile pentru EURO 2017.

Istrate AlexandruGălăţeanul Alexandru Istrate a intrat din postura de rezervă la amicalul de ieri dintre Moldova U19 şi România U18, pierdut de reprezentativa noastră cu scorul de 2-0. Aripa noastră dreapta şi-a luat locul în teren începând cu minutul 52, când l-a înlocuit pe Szijj. În primul meci dintre cele două reprezentative, disputat joi, mijlocaşul de bandă gălăţean a început ca titular.

Alexandru IstrateGălăţeanul Alexandru Istrate a intrat ca titular la amicalul de ieri dintre Moldova U19 şi România U18, pierdut de reprezentativa noastră cu scorul de 1-0. Aripa noastră dreapta a jucat până în minutul 70, când a fost înlocuit cu Eduard Codrean.

Alex Istrate pleaca la nationalaDeşi se află pe penultimul loc în Liga a II-a, Oţelul continuă să uimească prin tinerele talente pe care le are în lot. Alexandru Istrate a fost convocat de către selecționerul reprezentativei Under 18 a României, Costel Enache, pentru jocurile amicale pe care reprezentativa tricoloră le va susţine în deplasare, pe terenul selecţionatei U19 a Moldovei, pe 15 şi 17 octombrie. Cel mai probabil, aripa noastră dreapta va rata din acest motiv meciul Oţelului cu CS Baloteşti, contând pentru etapa a 9-a a Seriei I din Liga a II-a!

Antonio SeferÎntr-un interviu acordat Ziarului de Sport, cel mai tânăr jucător al Oţelului, Antonio Sefer, a vorbit despre debutul său în Liga a II-a la vârsta de doar 15 ani!

Ovidiu BurcaDupă ce mai mulţi oameni din fotbalul românesc s-au întrebat de ce Florin Cernat nu a  fost convocat la naţională, deşi s-a dovedit a fi poate cel mai bun jucător din campionatul României pe final de sezon, nici cei din conducerea Oţelului nu înţeleg de ce selecţionerul Anghel Iordănescu l-a ignorat pe căpitanul Oţelului.

FOTO Marian BrailescuTeam managerul Cristi Munteanu este dezamăgit de faptul că Florin Cernat, probabil cel mai bun jucător din campionatul României la ora actuală, nu a fost convocat de către selecţionerul Anghel Iordănescu la naţională pentru meciul cu Irlanda de Nord.

Floin Cernat n-a mai jucat la nationala de mai bine de 10 ani!Căpitanul Oţelului a fost poate cel mai bun om din campionatul României pe acest final de sezon şi ar merita cu prisosinţă o convocare la naţională, pentru meciul cu Irlanda de Nord! Cu Cernat în prim-plan, echipa noastră a avut 8 etape de vis, obţinând 17 puncte, adică mai multe decât în primele 26 de runde! Cu 6 goluri şi 9 pase decisive, Florin Cernat a demonstrat că în ciuda vârstei este încă un jucător de temut şi merită cu prisosinţă să joace iar sub tricolor. Închipuiţi-vă doar ce duo de vis am avea la mijloc cu el şi cu Sânmărtean.   
Antrenorul Florin Marin a declarat că Cernat nu numai că merită să joace la prima reprezentativă, dar este de părere că acesta ar face faţă în orice campionat din Europa chiar şi la 35 de ani!

Tudorie in tricoul nationaleiOţelul are viitor! Poate că nu în Liga 1, dar tinerii echipei au în continuare căutare. George Miron şi Alexandru Tudorie au fost convocaţi din nou de către selecționerul reprezentativei Under 21 a României, Cristi Dulca, pentru jocul oficial pe care reprezentativa de tineret îl va susţine împotriva selecţionatei similare a Armeniei pe 16 iunie la Târgu Mureș.

Mai multe articole..

Pagina 2 din 10

2
Login sau crează cont pentru a comenta              |