STIRI Nationale

George MironLa ultima acțiune a echipei naționale U21 a României, FC Oțelul Galaţi a fost reprezentată de doi jucători: atacantul Alexandru Tudorie și fundașul George Miron. La Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, stopperul gălățean a vorbit despre convocarea sub tricolor:

Tudorie in tricoul nationaleiAlexandru Tudorie a intrat pe parcursul partidei amicale pe care reprezentativa de tineret a României a câştigat-o cu 1-0 contra selecţionatei similare a Ciprului, într-un joc desfăşurat la Târgu Mureş.

Alexandru TudorieAtacantul Alexandru Tudorie a fost chemat la naţionala Under 21 a României, deşi abia a împlinit 19 ani, el jucând ultimele 20 de minute ale amicalului câştigat de România, 3-0 cu Islanda. Tânărul oţelar a declarat că selecţionerul reprezentativei de tineret, Cristi Dulca, i-a transmis să lucreze la partea de forţă suplimentar, iar astfel va mai fi chemat şi cu alte ocazii la selecţionata U21.

Alexandru TudorieGeorge Miron și Alexandru Tudorie au intrat pe parcursul partidei amicale pe care reprezentativa de tineret a României a câştigat-o cu 3-0 contra selecţionatei similare a Islandei, într-un joc desfăşurat la Târgu Mureş.

George Andrei Miron (FOTO Marian Brailescu)Oţelul are viitor! Poate că nu în Liga 1, dar tinerii echipei au în continuare căutare. George Miron şi Alexandru Tudorie au fost convocaţi de către selecționerul reprezentativei Under 21 a României, Cristi Dulca, pentru jocurile pe care reprezentativa de tineret le va susţine împotriva selecţionatelor similare ale Islandei şi Ciprului pe 26 şi 31 martie, la Târgu Mureș.

Juniori OtelulAflat în Antalya, în pregătiri cu echipa națională sub 17 ani, atacantul gălățean Mădălin Blănaru a marcat un gol în victoria reprezentativei noastre cu 4-2, la pauză 3-1, în fața echipei sub 18 ani a celor de la Young Boys Berna.

Otelul are juniori promitatoriParticipant la mai multe stagii de pregătiere cu echipa națională sub 17 ani, juniorul oțelar Mădălin Blănaru va continua pregătirile cu naționala Under 17 pentru Turul de Elită, competiție premergătoare Campionatului European. Începând din 31 ianuarie, timp de zece zile, atacantul Blănaru, împreună cu echipa națională sub 17 ani va participa la un stagiu de pregătire în Antalya.

Juniorii Otelului au potentialLotul lărgit al echipei naționale sub 17 ani s-a reunit încă de duminică pentru un stagiu de pregătire la Centrul Național de la Mogoșoaia. În lotul de 44 de jucători chemați la pregătiri se regăsesc și doi jucători de la Oțelul, fundașul Rareș Oprea și atacantul Mădălin Blănaru.

Selecționata regională U15 Selecționerul reprezentativei Under 15 a României, gălățeanul Gabriel Manolache, a convocat 3 juniori ai Oțelului pentru o acțiune de verificare a Centrelor de Excelență ale Federației Române de Fotbal, la care au participat copii născuți în anul 2000.

Cosmin StoianDupă ce zilele trecute trei jucători de la Oțelul, Alexandru Tudorie, Andrei Miron și Răzvan Grădinaru, s-au aflat în pregătiri cu echipa națională U21, selecționerul naționalei de tineret, Mihai Teja, a convocat alți doi jucători de la echipa noastră.

Mai multe articole..

Pagina 3 din 10

3
Login sau crează cont pentru a comenta              |