STIRI Nationale

Trei oțelari la naționala Under 21Selecționerul reprezentativei de tineret a României, Mihai Teja, va testa mai mulți jucători într-un joc de pregătire programat marți, 18 noiembrie, de la ora 11:30, la Centrul de Fotbal Buftea.

Alexandru Tudorie în tricoul echipei naționaleAtacantul Oțelului, Alexandru Tudorie, a debutat în tricoul reprezentativei de tineret a României, cu ocazia partidei amicale susținute de tricolori, în deplasare, în compania Serbiei.

Alexandru TudorieReprezentativa Under 21 a României va disputa, astăzi, 13 noiembrie, în deplasare, un joc de pregătire contra selecționatei similare a Serbiei.  Jocul este programat cu începere de la ora 13:00, la Belgrad, și va fi primul al noului selecționer, Mihai Teja, pe banca tinerilor ”tricolori”.

Gabriel ManolacheSelecționerul echipei naționale U15, Gabriel Manolache, a declarat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că își dorește ca Oțelul să se mențină în Liga I:

Aurel Dragan (fotbalgalactic.ro)Noul șef al Centrului de Copii și Juniori de la FC Oțelul, Aurel Drăgan, a vorbit la Lider Sportiv, despre numirea sa în funcție, situația grupelor de juniori de la clubul gălățean, cât și despre dubla amicală România U15 - Republica Moldova U15 care se dispută la Galați:

sursa foto: sportgalati.comEchipa națională de juniori sub 15 ani va susține marți, 28 octombrie, de la ora 14:00 și joi, 30 octombrie, de la ora 11:00, la Galați, pe stadionul „Ancora-Zoltan David”, două meciuri amicale cu echipa națională similară a Republicii Moldova.  

Alexandru Tudorie in tricoul nationaleiAtacantul oțelar Alexandru Tudorie a mai bifat 65 de minute în tricoul naţionalei Under 19 la înfrângerea României, 1-3, cu gazda Georgia, din  turneul de calificare pentru Campionatul European de anul viitor. În precedentele două jocuri, pierdute de România în faţa Ciprului şi Muntenegrului, Tudorie a fost titular și integralist.

Alexandru TudorieAtacantul ”oțelar” Alexandru Tudorie a fost intergalist în înfrângerea României, 0-1, cu Muntenegru, din  turneul de calificare pentru Campionatul European de anul viitor. La fel ca în precedentul joc, pierdut de România tot cu 1-0, Tudorie a fost titular și a evoluat tot jocul.

Alexandru TudorieNaționala sub 19 ani a României a pierdut primul meci de la turneul de calificare pentru Campionatul European din 2015. ”Tricolorii” mici au pierdut la limită, scor 0-1, cu Cipru. Unicul gol al meciului a fost marcat de reprezentativa similară a Ciprului în minutul 90+2.

Alexandru Tudorie in tricoul nationaleiAlexandru Tudorie a fost convocat în lotul României U19 şi va evolua cu reprezentativa tricoloră la turneul de calificare al EURO 2015, care are loc în Georgia!

Mai multe articole..

Pagina 4 din 10

4
Login sau crează cont pentru a comenta              |