STIRI Nationale

Alexandru TudorieEchipa națională sub 19 ani a României va susține vineri, 5 septembrie, un nou meci amical. Tricolorii mici se vor deplasa în Anglia, la Telford, unde vor juca o partidă de verificare cu selecţionata sub 20 de ani a Angliei.

Tudorie in tricoul nationaleiConvocat la reprezentativa națională de juniori sub 19 ani, pentru testul cu echipa similară a celor de la FC Voluntari, gălățeanul Alexandru Tudorie, a marcat unul dintre cele două goluri ale tricolorilor! România U19 a învins cu 2-1 într-un meci de verificare disputat la Voluntari.

Alexandru TudorieNaționala sub 19 ani a României va susține miercuri, 20 august, un meci test cu echipa similară a celor de la FC Voluntari. În lotul reprezentativei noastre a fost convocat Alexandru Tudorie, component de bază al formaţiei cu care FC Oțelul Galaţi activează în Liga I.

Loredana Nica chemata din nou la nationalaÎn timp ce echipa de fete de la Oțelul se află în pregătiri la Borsec, județul Harghita, două dintre componentele de bază ale formaţiei feminine, se pregătesc cu echipele naționale. Zilele trecute, la Chișinău și Vadul lui Vodă, s-a desfășurat un Turneu de Dezvoltare, cu jucătoare sub 18 ani. Din lotul naționalei României a făcut parte și ”oțelara” Monica Bențoiu.

Dajbog (stanga) - Moglan (dreapta)Autorul primului gol al FC Oţelul Galaţi în ediţia 2014-2015, Alexandru Tudorie, împreună cu doi colegi de la echipa secundă, Robert Moglan şi Daniel Dajbog, au fost convocaţi la echipa naţională sub 19 ani.  

Monica BentoiuDupă ce, cu câteva zile în urmă, Monica Bențoiu și-a făcut debutul la echipa națională, la acțiunea reprezentativei sub 19 ani din Republica Moldova, în perioada 29 iulie-1 august, componenta echipei feminine a clubului Oțelul revine sub tricolor, de data aceasta la Under 18.

Monica BentoiuNaționala feminină Under 19 a României a terminat la egalitate, 2-2, al doilea joc amical disputat în compania Moldovei. Partida s-a disputat in localitatea Vadu lui Vodă. În prima partidă fetele noastre se impuseseră cu 4-0.

Monica BentoiuDupă Carmen Ciobanu, Loredana Nica sau Giorgiana Vasile, echipa feminină a clubului Oţelul a oferit încă o jucătoare unei naţionale a României. Miercuri, 9 iulie, selecţionata sub 19 ani a ţării noastre a susţinut o partidă amicală cu reprezentativa similară a Republicii Moldova.

Loredana Nica (in centrul imaginii)Naționala de senioare a României a susținut miercuri în Estonia un nou meci în preliminariile Campionatului Mondial FIFA 2015 din Canada. Fără șanse de calificare la turneul final, România a învins cu 2-0 echipa națională a Estoniei.

Otelul are doua fete de nationalaNaționala de senioare a României va susține joi, 19 iunie, la Haapsalu, un nou joc oficial al preliminariilor Cupei Mondiale FIFA Canada 2015, cu naționala țării gazdă Estonia. Pentru ultima acțiune a primei părți a sezonului, din lotul reprezentativei feminine a României vor face parte și două din cele trei internaționale de la clubul Oțelul: vârful Loredana Nica și fundașul Giorgiana Vasile. ”Tricolorele” au intrat încă de miercuri în cantonament la baza FRF de la Mogoșoaia.

Mai multe articole..

Pagina 5 din 10

5
Login sau crează cont pentru a comenta              |