STIRI Nationale

Juniori OtelulAflat în Antalya, în pregătiri cu echipa națională sub 17 ani, atacantul gălățean Mădălin Blănaru a marcat un gol în victoria reprezentativei noastre cu 4-2, la pauză 3-1, în fața echipei sub 18 ani a celor de la Young Boys Berna.

Otelul are juniori promitatoriParticipant la mai multe stagii de pregătiere cu echipa națională sub 17 ani, juniorul oțelar Mădălin Blănaru va continua pregătirile cu naționala Under 17 pentru Turul de Elită, competiție premergătoare Campionatului European. Începând din 31 ianuarie, timp de zece zile, atacantul Blănaru, împreună cu echipa națională sub 17 ani va participa la un stagiu de pregătire în Antalya.

Juniorii Otelului au potentialLotul lărgit al echipei naționale sub 17 ani s-a reunit încă de duminică pentru un stagiu de pregătire la Centrul Național de la Mogoșoaia. În lotul de 44 de jucători chemați la pregătiri se regăsesc și doi jucători de la Oțelul, fundașul Rareș Oprea și atacantul Mădălin Blănaru.

Selecționata regională U15 Selecționerul reprezentativei Under 15 a României, gălățeanul Gabriel Manolache, a convocat 3 juniori ai Oțelului pentru o acțiune de verificare a Centrelor de Excelență ale Federației Române de Fotbal, la care au participat copii născuți în anul 2000.

Cosmin StoianDupă ce zilele trecute trei jucători de la Oțelul, Alexandru Tudorie, Andrei Miron și Răzvan Grădinaru, s-au aflat în pregătiri cu echipa națională U21, selecționerul naționalei de tineret, Mihai Teja, a convocat alți doi jucători de la echipa noastră.

Trei oțelari la naționala Under 21Selecționerul reprezentativei de tineret a României, Mihai Teja, va testa mai mulți jucători într-un joc de pregătire programat marți, 18 noiembrie, de la ora 11:30, la Centrul de Fotbal Buftea.

Alexandru Tudorie în tricoul echipei naționaleAtacantul Oțelului, Alexandru Tudorie, a debutat în tricoul reprezentativei de tineret a României, cu ocazia partidei amicale susținute de tricolori, în deplasare, în compania Serbiei.

Alexandru TudorieReprezentativa Under 21 a României va disputa, astăzi, 13 noiembrie, în deplasare, un joc de pregătire contra selecționatei similare a Serbiei.  Jocul este programat cu începere de la ora 13:00, la Belgrad, și va fi primul al noului selecționer, Mihai Teja, pe banca tinerilor ”tricolori”.

Gabriel ManolacheSelecționerul echipei naționale U15, Gabriel Manolache, a declarat la Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, că își dorește ca Oțelul să se mențină în Liga I:

Aurel Dragan (fotbalgalactic.ro)Noul șef al Centrului de Copii și Juniori de la FC Oțelul, Aurel Drăgan, a vorbit la Lider Sportiv, despre numirea sa în funcție, situația grupelor de juniori de la clubul gălățean, cât și despre dubla amicală România U15 - Republica Moldova U15 care se dispută la Galați:

Mai multe articole..

Pagina 3 din 10

3
Login sau crează cont pentru a comenta              |