STIRI Nationale

Loredana Nica (prima de jos) alaturi de colegele de la nationalaNaționala de senioare a României a susținut în weekend o ”dublă” amicală în deplasare cu echipa similară a Țării Galilor. Cele două jocuri de verificare s-au încheiat la egalitate. Primul meci s-a terminat 1-1 (1-0), iar cel de al doilea 0-0.

Loredana Claudia Nica in echipamentul nationaleiEchipa națională de senioare a României va juca vineri (7 martie) și duminică (9 martie) o “dublă” amicală în deplasare, cu echipa națională similară a Țării Galilor. În lotul reprezentativei tricolore se regăsește și Loredana Nica, cea mai bună marcatoare de la FC Oțelul Galaţi.

Dajbog (stanga) si Moglan (dreapta) incadrand un coleg de la nationalaDoi jucători ai Oţelului Galaţi ne-au reprezentat la naţionala Under18 a României, cu ocazia participării selecţionatei antrenate de Ion “Liţă” Dumitru la “Roma Caput Mundi” un turneu amical din Italia. Este vorba de Robert Moglan, fundaş central, component al echipei de seniori antrenate de Ewald Lienen şi Daniel Dajbog, de la formaţia „satelit”.

Dajbog (stanga) si Moglan (dreapta) incadrand un coleg de la nationalaDoi jucători ai Oţelului Galaţi au fost convocaţi la reprezentativa Under18 a României, cu ocazia participării selecţionatei antrenate de Ion “Liţă” Dumitru la “Roma Caput Mundi” un turneu amical din Italia. Este vorba de Robert Moglan, fundaş central, component al echipei antrenate de Ewald Lienen şi Daniel Dajbog, de la formaţia „satelit”.

Loredana NicaLoredana Nica a debutat în prima reprezentativă la a treia sa convocare la naţionala de fotbal feminin. Golgetera Oţelului şi singura componentă din lotul selecţionatei feminine care joacă în Liga a II-a a intrat pe teren în minutul 55 al meciului amical dintre Grecia şi România, câştigat de fetele noastre, în deplasare, cu scorul de 4-0.   

Loredana Claudia Nica in echipamentul nationalei de fotbal feminin a RomanieiDacă la masculin seniori nu mai avem niciun jucător în atenţia echipei naţionale ca în trecut, tradiţia este preluată de fotbalul feminin, acolo unde Loredana Nica a debutat în prima reprezentativă la a treia sa convocare. Golgetera Oţelului şi singura componentă din lotul selecţionatei feminine care joacă în Liga a II-a a intrat pe teren în minutul 55 al meciului Grecia–România, câştigat de fetele noastre, în deplasare, cu scorul de 4-0.   

Loredana NicaNou-înfiinţata echipă de fotbal feminin a Oţelului are din nou motive de mândrie. Golgetera Loredana Claudia Nica, a fost convocată iar la naţionala României, chiar dacă evoluează doar în eşalonul al doilea al fetelor.

Loredana Claudia NicaNou-înfiinţata echipă de fotbal feminin a Oţelului are motive de mândrie. Golgetera echipei, Loredana Claudia Nica, a fost convocată din nou la naţionala României, chiar dacă evoluează doar în eşalonul al doilea al fetelor.

nica loredanaNou-înfiinţata echipă de fotbal feminin a Oţelului începe să-şi culeagă roadele. Golgetera echipei, Loredana Claudia Nica, a fost convocată la naţionala României, chiar dacă evoluează în eşalonul al doilea al fetelor.

Juniorul Tudorie e material de nationala Atacantul de numai 17 ani al Oţelului a fost convocat din nou la reprezentativa U19 a României. El a fost titular şi integralist în partida pe care selecţionata noastră a disputat-o pe propriul teren contra echipei naţionale similare a Elveţiei. Formaţia noastră a cedat cu scorul de 2-3 în partida disputată vineri, pe 6 septembrie.

Mai multe articole..

Pagina 7 din 10

7
Login sau crează cont pentru a comenta              |