STIRI Nationale

Dajbog si Moglan incadrand un coleg de la nationalaJuniorii oţelari au fost integralişti în naţionala U18 a României, după ce evoluaseră cu succes împotriva selecţionatei similare a Japoniei, în turneul amical din Cehia.

Dajbog (stanga) - Moglan (dreapta)Juniorii oţelari au fost convocaţi din nou în naţionala U18 a României, după ce evoluaseră şi în partidele de verificare contra Moldovei la Galaţi. De data aceasta ei s-au deplasat în localitatea Cesky Dub din Cehia unde participă, sub tricolor, la un turneu amical.

Alexandru Tudorie (in albastru)Câţiva tineri fotbalişti gălăţeni au jucat săptămâna trecută în diferitele naţionale de juniori ale României. Reprezentativa U18 a fost egala selecţionatei U19 a Moldovei, scor 2-2, într-un meci disputat la Baza Sportivă Zoltan David din Galaţi, după ce în prima partidă fusese tot remiză: 1-1.

Dajbog (stanga) - Molgan (dreapta)Mai mulţi tineri fotbalişti de la Oţelul au jucat zilele acestea în diferitele naţionale de juniori ale României. Reprezentativa U18 a fost egala selecţionatei U19 a Moldovei, scor 1-1, într-un meci disputat ieri la Baza Sportivă Zoltan David din Galaţi. Oţelarii Robert Moglan şi Daniel Dajbog au fost titulari, jucând pe posturile de fundaş central, respectiv mijlocaş defensiv. Cei doi au ieşit în evidenţă într-o partidă dificilă contra unor jucători mai mari cu cel puţin un an ca vârstă. Mâine, de la ora 10.00, ambii oţelari ar putea intra din nou, în meciul revanşă dintre aceleaşi reprezentative, care se va disputa tot la Baza Sportivă Zoltan David.

Ionut Neagu a fost convocat la nationala !Mijlocașul central al echipei Oțelul Galați, Ionuț Neagu, a fost convocat de selecționerul Victor Pițurcă pentru meciul amical dintre România şi Slovacia, care se va disputa miercuri 14 august, cu începere de la ora 21.00 pe Arena Naţională din Bucureşti.

FOTO Marian BrailescuMijlocaşul Oţelului, Ionuţ Neagu, se întoarce la echipa de club, după ce nu a fost păstrat în lotul naţionalei pentru partida amicală cu Australia. Jucătorul gălăţean se afla oricum foarte aproape de cantonamentul echipei noastre, deoarece atât reprezentativa României, cât şi Oţelul se pregătesc în Spania în această perioadă. El va reintra în programul de pregătire al formaţiei antrenate de Petre Grigoraş, cel care l-a promovat de altfel pe mijlocaşul de 23 de ani în Liga I.

Ionut NeaguMijlocaşul Oţelului, Ionuţ Neagu, a intrat ca titulari în meciul amical pierdut lamentabil de selecţionata divizionară a României în faţa reprezentativei similare a Poloniei, cu scorul de 4-1. Fotbalistul gălăţean a fost înlocuit la pauză, când s-au făcut multe schimbări, el aflându-se însă pe teren exact în repriza în care s-a stabilit şi scorul final.

Ionut Neagu, al doilea pe randul de josMijlocașul echipei Oțelul Galați, Ionuț Neagu, schimbă începând de astăzi cantonamentul, el fiind convocat de selecționerul Victor Pițurcă pentru stagiul de pregătire de la Estepona (Spania), din perioada 27 ianuarie - 7 februarie 2013.

FOTO Marian BrailescuMijlocașul echipei Oțelul Galați, Ionuț Neagu, a fost convocat de selecționerul Victor Pițurcă pentru stagiul de pregătire de la Estepona (Spania), din perioada 27 ianuarie - 7 februarie 2013.

Neagu la nationalaÎn timp ce “oţelarii” se antrenau la Galaţi cu Sheriff Tiraspol, Ionuţ Neagu făcea parte din lotul naţionalei de seniori fiind singurul elev al lui Viorel Tănase convocat pentru ultima partidă din acest an a selecţionatei lui Victor Piţurcă.

Mai multe articole..

Pagina 8 din 10

8
Login sau crează cont pentru a comenta              |