FOTO Marian BrailescuFOTO Marian BrailescuLa Lider Sportiv 94, de la Radio ProFM LiderFM, fotbalistul Oțelului, Antonio Sefer, a vorbit despre jocul cu Gloria Buzău și adaptarea la nivelul Ligii a II-a:

”Meciul cu Gloria Buzău a fost greu, terenul nu a fost bun, ne-am acomodat mai greu cu terenul, dar am jucat. În Liga a II-a este un nivel mai ridicat, trebuie să muncim mai mult. Îmi este mai greu acum, față de prima parte a sezonului, acum suntem toți juniori. Trebuie să alergăm toți, să punem piciorul la minge, se vede în teren că muncim foarte mult. Eu zic că noi ne-am adaptat la Liga a II-a, după aceste două jocuri foarte grele, păcat că nu am reușit să facem un egal. În meciul de miercuri, trebuie să luptăm, să ne dăruim. Spectatorii vin la meci să ne vadă. Le mulțumim suporterilor, au fost la Bacău în număr foarte mare, nu ne așteptam să fie așa mulți, ne-am bucurat de acest lucru”, a spus Antonio Sefer.

Azi, de la ora 15.00, Oţelul joacă din nou pe Stadionul “Dunărea”, în etapa a 21-a a Ligii a II-a, contra celor de la ACS Berceni.

www.sportgalati.com